Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

City nære PL-rekord i storseier

Slo Watford 8-0.

SLO TILBAKE: Kevin de Bruyne og Manchester City.
SLO TILBAKE: Kevin de Bruyne og Manchester City. Vis mer
  • Manchester City - Watford 8-0 (5-0)

For en maktdemonstrasjon. City slo Watford 8-0. Med det var de nære å tangere erkerival Manchester United, som fra før hadde den største seier i PL-historien.

Den kom da de slo Ipswich 9-0 i 1995.

Og før noen banker på i mailboksen eller i sosiale medier og minner på at det ble spilt fotball før 1992 også:

Den største seieren i den britiske toppseieren er 12-0. Den ble satt da West Bromwich slo Darwen 12-0 i 1892. Nottingham Forest tangerte den mot Leicester i 1909.

Av andre storseire i Premier League har vi:

  • Southampton-Sunderland 8-0
  • Chelsea-Aston Villa 8-0
  • Chelsea-Wigan Athletic 8-0
  • Tottenham Hotspur-Wigan Athletic 9-1
  • Newcastle United-Sheffield Wednesday 8-0
SCORET TRE: Bernardo Silva. Foto: NTB Scanpix
SCORET TRE: Bernardo Silva. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Målfest

Tilbake til nåtiden.

Det tok 52 sekunder før David Silva sendte laget i føringen. Agüero doblet på et straffespark like etter, før Mahrez banket inn 3-0. Bernardo Silva la på til 4-0 før Otamendi skled inn 5-0.

Da var det bare spilt 17 minutter. Det er lett å syns synd på Watford-fansen, og vondt ble til verre.

Tre minutter ut i den andre omgangen scoret Bernardo Silva igjen. Samme mann scoret også 7-0 før før de Bruyne fastsatte resultatet til 8-0 like før slutt.

- Vi spilte utrolig bra i de første 30 minuttene. Etter tapet mot Norwich var det godt å gi fansen et godt resultat, sier Bernardo Silva til BBC.

- Watford-spillerne har sviktet klubben sin i dag. Det var flaut. Alle vet hvor gode City-spillerne er, men Watford-spillerne var aldri i nærheten. De burde gi bortesupporterne igjen pengene de har brukt på reisen, sier den tidligere landslagsspilleren Chris Waddle til BBC.

Tettet skadet

Alexander Tettey fikk bare 13 minutter før han ble byttet med skade da hans Norwich røk 0-2 borte mot Burnley, skriver NTB. Nordmannen var kaptein og startet sin andre strake kamp, men satt seg ned etter Burnleys første scoring og klarte ikke å fortsette.

Dermed fortsetter skademarerittet til 33-åringen, som har slitt med skader den siste tiden og som gikk glipp av hele sesongoppkjøringen på grunn av en leggskade, skriver NTB.

Sheffield United slo til med sterke 2-0 mot Everton på Goodison Park.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media