City nekter å slippe Tevez

Bekrefter at han ønsker seg vekk. Refser agenten til argentineren.

VIL BORT: Carlos Tevez ønsker seg vekk fra klubben. Det bekrefter klubben i en pressemelding. Foto: Scanpix
VIL BORT: Carlos Tevez ønsker seg vekk fra klubben. Det bekrefter klubben i en pressemelding. Foto: ScanpixVis mer

(Dagbladet): Etter å ha klatret forbi Manchester United på tabellen fikk Manchester City sjokkbeskjeden om at klubbens kaptein, Carlos Tevez, ønsket seg vekk.

Det meldte News Of The World sent i går kveld, og nå bekrefter klubben på sine hjemmesider at argentineren har levert et skriftlig ønske om klubbskifte.

- Vi kan bekrefte at Carlos Tevez har levert en skriftlig søknad hvor han ønsker seg vekk. Klubben kan også bekrefte at City har avslått ønsket, skriver klubben i en pressemelding.

Refser agenten De skriver videre at de er skuffet over måten Tevez' talsmann Kia Joorabchian har håndtert situasjonen.

- Vi er skuffet over situasjonen og spesielt måten Carlos' representant har håndert situasjonen.

- Roberto Mancini og alle i klubben har vist forståelse for Tevez' personlige situasjon, spesielt med tanke på at familien hans er i Argentina. Tevez fikk noen dager fri etter kampen mot Bolton for å besøke familien ettersom han var suspendert mot West Ham, heter det i pressemeldingen.

Best betalt City mener overgangsønsket står i kontrast til Tevez' uttalelser de siste månedene.

- De siste månedene har spillerens representant gjentatte ganger tatt initativ til å reforhandle spillerens kontrakt, og for ikke lenge siden ønsket han å utvide kontrakten med et ekstra år.

Pressemeldingen røper også at Tevez er klubbens best betalte spiller.

- Klubbens retningslinjer åpner ikke for å reforhandle med spillere under kontrakt midt i sesongen, og vi har derfor ikke gått inn i nye forhandlinger. Carlos har tre og et halvt år igjen av kontrakten og er den best betalte spilleren i Manchester City Football Club.

- Situasjonen er en uheldig distraksjon, men klubben vil være fokusert på kampene fremover i det som ser ut til å bli en veldig lovende sesong. Døren er fremdeles åpen for Carlos, skriver klubben.