Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

City og Agüero slo tilbake etter sjokkresultat til pause

- Hvis jeg kunne byttet elleve spillere til pause, ville jeg gjort det.

SNUDDE KAMPEN: Anført av Sergio Agüero snudde Manchester City kampen mot Watford, og tok seg videre til neste runde i FA-cupem. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS/NTB Scanpix
SNUDDE KAMPEN: Anført av Sergio Agüero snudde Manchester City kampen mot Watford, og tok seg videre til neste runde i FA-cupem. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester City - Watford 4-2 (0-2)

(Dagbladet): Watford sjokkerte Manchester Ciy ved å lede 2-0 til pause, men så våknet Sergio Agüero. Argentineren scoret to ganger, før Aleksandar Kolarov snudde kampen for hjemmelaget. En tredje scoring av Agüero sendte City videre til neste runde.

- Hvis jeg kunne byttet elleve spillere til pause, ville jeg gjort det, sier Manchester City-manager Manuel Pellegrini til Manchester Evening News.

Manageren forteller videre at han hadde tenkt å la Agüero spille 60-70 minutter, men at han ikke kunne bytte han ut slik kampen utartet seg.

Seieren betyr at City opprettholder sin utrolige statistikk med over fire scorede mål i snitt på hjemmebane denne sesongen. 66 mål på 16 kamper i alle turneringer gir et snitt på 4,1 mål per kamp.

Sterkt mannskap Manchester City stilte på ingen måter med noe svakt lag mot Watford på Etihad, med navn som Sergio Agüero og Yaya Touré i lagoppstillingen. Laget fikk likevel store problemer med Championship-klubben Watford før hvilen.

Bortelaget tok en meget overraskende ledelse ved Fernando Forestieri etter snaut 20 minutter, og åtte minutter seinere var sjokket et faktum. Troy Deeney økte ledelsen, og Watford gikk til pause med 2-0. Men det kunne vært mer, for bortelaget var det førende laget på Etihad.

Manuel Pellegrini hadde få offensive spillere på benken, og spillere som David Silva og Alvaro Negredo var ikke i troppen til kveldens kamp. På benken satt spillere som Vincent Kompany og Pablo Zabaleta, og begge ble kastet innpå etter hvilen i håp om å snu kampen.

Sjuende strake Etter en times spill fant City endelig veien til nettmaskene, og hvem andre enn Sergio Agüero scoret målet. Det var en cross fra Aleksandar Kolarov som fant den argentiske angriperen, og Agüero gjorde ingen feil da han fikk sjansen. Opta melder at det var hans sjuende strake kamp med scoring.

En spiller av hans kaliber på banen var nok for City mot Watford som falt sammen etter hvilen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!