City og Pellegrini heldige som fikk med seg ett poeng fra Britannia

City-manageren fornøyd med poengdeling.

FORNØYD: Mangt har blitt skrevet om en kald november-kveld på Britannia, men selv i september kan det være en hard prøvelse. City-manager Manuel Pellegrini sa seg godt fornøyd med ett poeng mot Stoke. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
FORNØYD: Mangt har blitt skrevet om en kald november-kveld på Britannia, men selv i september kan det være en hard prøvelse. City-manager Manuel Pellegrini sa seg godt fornøyd med ett poeng mot Stoke. Foto: REUTERS/Eddie KeoghVis mer

Manchester City var heldig da laget kom seg unna med uavgjort mot en sjansesløsende Stoke lørdag.

Chilenske Manuel Pellegrini har ikke fått noen drømmestart som City-manager, og laget står med sju poeng etter de fire første kampene. City tapte blant annet bortemøtet med Cardiff.

Lørdag ble det 0-0 borte mot Mark Hughes' Stoke.

- Det er alltid vanskelig å spille mot Stoke, og det er et poeng jeg er fornøyd med. Det har vært en vanskelig uke for oss siden de fleste spillerne våre har vært på landslagsoppdrag, og vi hadde bare én dag å forberede oss til denne kampen. I tillegg har vi Champions League til uka, så ikke å tape var et godt resultat, sier Pellegrini til BBC.

City, som startet med blant annet Sergio Agüero og Edin Dzeko på benken, slet med å skape de store sjansene. I stedet var det hjemmelaget som var farlig.

Etter 13 minutter sto Jonathan Walters alene foran Joe Hart, men spissen klarte på en eller annen måte å heade utenfor fra fire meter. Også Kenwyne Jones misbrukte en stor sjanse i første omgang.

Også etter hvilen var det Stoke som skapte sjansene, men svake avslutninger og en god Hart hindret scoring.

Stoke-manager Hughes, som har en fortid som City-manager, var skuffet over bare ett poeng.

- Vi var glimrende fram til sekstenmeteren, men manglet killerinstinktet, sa waliseren.

Neste søndag er det duket for Manchester-derby når City tar imot United

NTB