- City og United er de tøffeste konkurrentene

Men Mourinho vil vinne alle turneringene med Chelsea.

«THE HAPPY ONE» José Mourinho under dagens pressekonferanse i Bangkok, hvor Chelsea er på treningsleir. AFP PHOTO / PORNCHAI KITTIWONGSAKUL / NTB Scanpix
«THE HAPPY ONE» José Mourinho under dagens pressekonferanse i Bangkok, hvor Chelsea er på treningsleir. AFP PHOTO / PORNCHAI KITTIWONGSAKUL / NTB ScanpixVis mer

Chelsea-manager Jose Mourinho vil ikke peke ut et spesielt mål for kommende sesong. Han satser derfor på suksess i alle de fire turneringene laget deltar i.

Den 50-årige portugiseren, som nylig har startet på sin andre periode i Chelsea, er for tiden på Asia-turné med laget. Der fikk han spørsmål om hvilket trofé som blir viktigst å vinne kommende sesong.

- Neste kamp er den som er viktigst. Om det er i mesterligaen, så er det mesterligaen vi konsentrerer oss om, svarte Mourinho.

- Det samme gjelder for cupene, for vi vet hvor viktige de er i England, spesielt FA-cupen. Vi ønsker å spille med tankegangen om å vinne i hver eneste turnering, så vi prioriterer ingenting over noe annet, la han til.

På spørsmål om hvem han regnet som sine største konkurrenter kommende sesong, svarte han ikke overraskende Manchester United og Manchester City.

- I mesterligaen er det flere som kan vinne turneringen. Derfor er den tøffere å vinne. Men vi skal kjempe hardt for å være med også der, sa manageren.

(NTB)