City reddet av Agüero etter å ha blitt utspilt av ti mann

Seks magiske City-minutter endret alt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Manchester City - Bayern Munchen 3-2

(Dagbladet): En helt utrolig avslutning på oppgjøret mellom Manchester City og Bayern Munchen pustet nytt liv i Champions League-håpet for hat trick-helten Sergio Agüero og lagkameratene hans.

Med bare fem minutter igjen av kampen lå de lyseblå under 1-2, men to magiske Agüero-øyeblikk endret alt.

- Jeg er veldig glad. Dette var vanskelig, for det var en veldig viktig kamp. Nå må vi vinne den neste også, sier Aguero i et intervju vist på Viasat etter kampen.

- Gjør det umulige mulig Begge de sene scoringene kom som en direkte konsekvens av grove tabber av henholdsvis Xabi Alonso og Jerome Boateng. De sendte den lynraske spissen alene gjennom mot keeper Manuel Neuer, og i mann mot mann-duellene var Agüero dyktigst.

Det gjør at City nå har relativt gode muligheter til å avansere fra gruppe E.

- Hvis du vil lykkes med noe, trenger du en spesiell spiller. Han er vår spesielle spiller. Han kan gjøre umulige ting mulig, er skryten lagkaptein Vincent Kompany deler ut til Agüero.

Ble utspilt Det var imidlertid lite som tydet på at dette var Citys kveld da klokka tikket mot full tid. For selv om Bayern-stopper Mehdi Benatia laget straffe og fikk rødt kort etter bare 20 minutter av kampen, var det Pep Guardiolas mannskap som styrte det meste som skjedde i Manchester etter at Agüero hadde satt inn 1-0 fra ellevemeteren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer