FASTLÅST: Carlos Tevez får ikke gå til AC Milan med mindre de italienske mesterene er villige til å kjøpe ham ut av kontrakten nå. Noen låneavtale kommer iallfall ikke på tale.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble
FASTLÅST: Carlos Tevez får ikke gå til AC Milan med mindre de italienske mesterene er villige til å kjøpe ham ut av kontrakten nå. Noen låneavtale kommer iallfall ikke på tale.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil NobleVis mer

City satte foten ned for Tevez-lån

Milan må kjøpe argentineren ut av kontrakten.

(Dagbladet): Carlos Tevez uunngåelige vei mot utgangsdøra på Etihad Stadium ble forlenget da Manchester City sa nei AC Milans forslag om en låneavtale med en fremtidig kjøpsforpliktelse.

Det bekrefter de engelske serielederene overfor BBC Sport.

De lyseblå er innstilte på å skille lag med den argentinske urokråka, men bare dersom noen er villige til å legge penger på bordet og ta ham på permanent basis.

Milan rettet en formell forespørsel til City 6. desember der de foreslo å låne Tevez fram til sommeren for så å betale City 23 millioner euro til sommeren (cirka 175 millioner kroner) - en lignende type avtale de inngikk med Barcelona om Zlatan Ibrahimovic i fjor sommer.

- Manchester City vil at vi skal kjøpe Tevez. Vi har foreslått å hente spilleren på lån med en opsjon på kjøp. Vi kommer ikke til å endre ståsted. Det kommer til å bli langvarige forhandlinger. Alt kan skje på overgangsmarkedet, er Milans visepresident Adriano Galliani sitert på i italienske medier, ifølge BBC.

Paris St. Germain, som i likhet med City nyter godt av oljemilliarder fra Emiratene, har også blitt nevnt som et mulig stoppested, og at rammeverket for en avtale er på plass.

Det blir imidlertid tilbakevist både av City og kretsen rundt Tevez selv.

- Det har overhodet ikke vært kontakt med PSG. Carlos har ikke vært i noen samtaler og er uvitende om potensielle avtaler, sier en kilde tett på Tevez til den britiske allmennkringkasteren.