TABBE: Edin Dzeko kan enkelt sette inn 1-0 etter at helgule Wayne Hennesey har klarert ballen rett i kroppen på Sergio Agüero. Foto: Jon Super, AP/Scanpix
TABBE: Edin Dzeko kan enkelt sette inn 1-0 etter at helgule Wayne Hennesey har klarert ballen rett i kroppen på Sergio Agüero. Foto: Jon Super, AP/ScanpixVis mer

City sikret serieledelsen til tross for utvisning

Wolves klarte bare å lage litt spenning.

(Dagbladet): Manchester City - Wolverhampton 3-1.

I noen få minutter seint i kampen mellom Manchester City og Wolverhampton var det grunn til bittelitt bekymring for de lyseblå supporterne på Etihad Stadium.

For etter at Vincent Kompany lagde straffe og ble utvist et kvarter før full tid - og Stephen Hunt scoret på straffesparket - var det i det minste litt spennende.

Skjønt Wolves klarte ikke å utnytte overtallet til å skape mye mer trøbbel for Hart.

Dermed beholder City forspranget på fem poeng ned til byrival United på Premier League-tabellen.

Målløs førsteomgang City dominerte fullstendig før pause, og skapte flere gode sjanser. Men Wolves-keeper Wayne Hennessey holdt nullen til pause med en kombinasjon av klasseredninger og flaks med marginene.

Men i andre omgangs sjuende minutt skuslet Hennessey vekk alt han hadde bygget opp i første omgang ved å nøle for lenge med ballen i beina - før han til slutt skjøt rett i kroppen på en pressende Sergio «Kun» Agüero.

Ballen spratt rett til Edin Dzeko, som enkelt kunne løfte den i åpent mål.

Returer Hennesey var heller ikke heldig da han et kvarter seinere reddet et skudd fra David Silva, men serverte returen rett i beina til Aleksandar Kolarov som gjorde 2-0.

På motsatt ende av banen skapte en retur ny spenning i kampen. Adlene Guedioura klinket til fra langt hold, og Joe Hart ga retur. Kevin Doyle jaget returen, men ble hindret av Vincent Kompany. Dommeren mente Kompany brukte ulovlige midler, sendte belgieren i dusjen og ga Wolves straffe.

Den satte Stephen Hunt hardt og sikkert nede i høyre hjørne mens Hart kastet seg motsatt vei.

ENKELT IGJEN: Aleksandar Kolarov kunne sette inn 2-0 etter en retur fra Hennessey. Foto: Jon Super, AP/Scanpix
ENKELT IGJEN: Aleksandar Kolarov kunne sette inn 2-0 etter en retur fra Hennessey. Foto: Jon Super, AP/Scanpix Vis mer