Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

City-sjefen om Kompanys avbrekk: - Skaden er ikke den samme

Ute flere uker.

MISTER JANUAR-KAMPER: Vincent Kompany blir ute i flere uker etter sin siste leggskade. Foto: Nigel Roddis / EPA / NTB Scanpix
MISTER JANUAR-KAMPER: Vincent Kompany blir ute i flere uker etter sin siste leggskade. Foto: Nigel Roddis / EPA / NTB Scanpix Vis mer

Manchester City-stopper Vincent Kompany hinket av banen mot Sunderland 2. juledag. Den skadeforfulgte belgieren må trolig belage seg på tre til fire uker på sidelinjen.

Kompany var ute i seks uker før møtet med Sunderland, men City-kapteinen måtte forlate banen bare ni minutter ut i oppgjøret 2. juledag.

- Vincent har pådratt seg en leggskade. Det dreier seg om samme legg som sist gang han var ute, men skaden er ikke den samme. Jeg er ingen lege, men en slik skade har ofte en varighet på tre-fire uker, sier City-manager Manuel Pellegrini.

- Vi håper han er raskt tilbake. Inntil det skjer, er det viktig at vi klarer å forsvare oss like bra som mot Leicester, legger chileneren til.

City spilte 0-0 borte mot overraskelseslaget Leicester tirsdag. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media