City slipper trolig å møte denne mannen

Ankelskaden til Rooney verre enn først anntatt, ifølge Sir Alex.

SKADET: Sir Alex Ferguson hevder Wayne Rooney trolig ikke rekker bortemøtet mot Manchester City. Foto: Scanpix
SKADET: Sir Alex Ferguson hevder Wayne Rooney trolig ikke rekker bortemøtet mot Manchester City. Foto: ScanpixVis mer

||| (Dagbladet): Ankelskaden til Wayne Rooney virker å være mer alvorlig enn først antatt.

Det sa Sir Alex Ferguson på en pressekonferanse i dag, ifølge BBC og Sky Sports.

Rooney var ventet å være klar til møtet mot byrival Manchester City 10. november, men på spørsmål om Rooney ville være klar til hatoppgjøret svarte Sir Alex Ferguson følgende:

- Det blir trolig lenger.

I tillegg til Rooney er også Michael Owen, Owen Hargreaves og Antonio Valencia ute med skade.

Hviler i Dubai 24-åringen har bare scoret ett mål (på straffe mot West Ham) for Manchester United i år, er i øyeblikket på ferie i Dubai.

- Han er der for å hvile, ikke for å rehabiliteres. Før han dro gjorde vi det vi kunne gjøre. Og etter det er det hvile, vi er fornøyd med det.

I forrige uke virket han først å være på vei vekk fra klubben, før han bare noen dager etter å ha ytret sitt ønske om å dra signerte en ny femårskontrakt.

Lyver Ferguson? Om Ferguson snakker sant om skaden til Rooney er heller tvilsomt. Skotten har tidligere bløffet om Rooneys skadesituasjon.

Før Champions League-oppgjøret i fjor sa Ferguson at Rooney muligens kunne være på benken til oppgjøret, men når kampdagen kom var Rooney i startoppstillingen mot de tapende finalistene.

Det ble en kostbar bløff.

Rooney tråkket over, ble skadet på nytt, og har siden ikke vært helt den samme.

LYVER DU? Sir Alex Ferguson sa i dag at ankelskaden til Wayne Rooney trolig er verre enn først antatt. Men sier Ferguson sannheten? Foto: Scanpix
LYVER DU? Sir Alex Ferguson sa i dag at ankelskaden til Wayne Rooney trolig er verre enn først antatt. Men sier Ferguson sannheten? Foto: Scanpix Vis mer