Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

City snudde mot W.B.A. med ti mann

Dzeko matchvinner.

VOND ÅPNING: James Milner ble utvist etter 23 minutter og Manchester City havnet under, men med ti mann snudde bortelaget til slutt kampen mot West Bromwich. Foto: SCANPIX/EPA/PETER POWELL
VOND ÅPNING: James Milner ble utvist etter 23 minutter og Manchester City havnet under, men med ti mann snudde bortelaget til slutt kampen mot West Bromwich. Foto: SCANPIX/EPA/PETER POWELL Vis mer

(Dagbladet): West Bromwich Albion - Manchester City 2-1, Liverpool - Reading 1-0.

Shane Long så ut til å bli marerittet regjerende ligamester Manchester City måtte lide seg gjennom på Hawthorns i ettermiddag, men innbytter Edin Dzeko sørget til slutt for Roberto Mancinis andre borteseier denne sesongen.

Long tvang først James Milner til å felle ham i klar scoringsposisjon før pause, før han satte inn 1-0 mot ti Manchester City-menn etter halvspilt andre omgang.

Dzeko redningen City dominerte likevel store deler av kampen på bortebane, skapte mye, og til slutt var det innbytter Edin Dzeko som fikset tre poeng.

Dzeko utnyttet først håpløst keeperspill av Ben Foster på en dødball, og headet ballen i tomt bur. Så var han siste mann på en flott kontring på overtid, og trillet inn 2-1.

Dermed er tittelforsvareren fire poeng bak ligaleder Chelsea, mens W.B.A. tapte sin første hjemmekamp og ligger på sjette.

Første hjemmeseier på Anfield Liverpool tok på sin side sin første hjemmeseier for sesongen da Reading ble slått i en slitekamp på Anfield.

De røde hadde flere gode muligheter til å score flere mål, men bare unggutten Raheem Sterling klarte å finne nettet da han fyrte av en markkryper forbi Alex McCarthy etter fint framspill fra Luis Suarez.

Manager Brendan Rodgers hadde nok ønsket seg flere mål og en tryggere seier, men tre poeng er tre poeng.

- Dette er strålende for spillerne, men vi fortjente det. I første omgang var vi spesielt gode, sier Rodgers, ifølge BBC.

- De siste 20 minuttene burde vi kanskje styrt kampen bedre, men det er en flott dag for spillere og fans, sier manageren.

Liverpool klatrer til ellevteplass med ni totalt.