City sparker Håland

Manchester City har gitt Alf Inge Håland sparken. De regner ikke med at han kommer tilbake på fotballbanen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er på Manchester Citys egen hjemmeside nyheten om Alf Inge Hålands kontrakt lekker ut. Klubbformann David Bernstein synes ikke avgjørelsen var lett å ta.

- Saken er at vi har blitt fortalt at det kan bli vanskelig for Alfie å komme tilbake og spille fotball for a-laget. Det er på det rene at Alfie ikke har spilt førstelagsfotball på nesten to år, og i den perioden har vi støttet ham både medisinsk og økonomisk, sier Bernstein til nettsiden.

Derfor har klubben bestemt seg for å si opp kontrakten med Håland. Den tidligere kapteinen for Manchester City har vært plaget av kneskader siden Håland ble stygt kvestet av en tackling av Manchester Unnited-kapteinen Roy Keane i lokalderbyet for to år siden. Det har lenge vært spekulert i om både City og Håland skulle saksøke Keane, men i dag bestemte klubben seg for å legge den ballen død også.

- Vi har tatt en veldig vanskelig avgjørelse, og det har vært tøft å gi Alfie denne beskjeden. Det er veldig vanskelig for oss, men det er også mitt ansvar å balansere tingene ordentlig, og verne om klubbens interesser, sier Bernstein.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer