SKADEPLAGET: Michael Johnson (t.v) scoret mot Scunthorpe i ligacupen i oktober. Nylig ble han pågrepet på overfall i Manchester. Foto: AP/Jon Super
SKADEPLAGET: Michael Johnson (t.v) scoret mot Scunthorpe i ligacupen i oktober. Nylig ble han pågrepet på overfall i Manchester. Foto: AP/Jon SuperVis mer

City-spiller arrestert for nedskalling av United-fan

Møtte syngende supporter på byen.

||| (Dagbladet): Michael Johnson (22) er kneoperert og ferdig for sesongen. Nå har Manchester City-spilleren havnet i trøbbel på fritida.

Midtbanespilleren er blitt arrestert mistenkt for grovt overfall på en Manchester United-supporter, skriver Manchester Evening News.

Pågripelsen var en ren formalitet, og den tidligere U21-landslagsspilleren er løslatt mot kausjon fram til 18. mars. Selve episoden skjedde 6. desember, fire dager før Johnson skadet seg på trening.

Ifølge United-supporteren ble han nikket ned av Johnson, og sparket mens han lå nede. Det skjedde på en nattklubb i Manchester sentrum,

Overfallet skal ha skjedd etter at en gruppe United-fans begynte å synge United-sanger inne på nattklubben. Så gikk en av dem bort til Johnson.

Politiet bekrefter arrestasjonen, en talsmann sier United-supporteren hadde kutt i ansiktet da de ble tilkalt. Manchester-politiet varslet City om hendelsen, og Johnson ble avhørt i en politistasjon like ved hjemmebanen City of Manchester Stadium.

Johnson debuterte for City i 2006 og har spilt 37 kamper og scoret to mål.