City-spiller arrestert for nedskalling av United-fan

Møtte syngende supporter på byen.

SKADEPLAGET: Michael Johnson (t.v) scoret mot Scunthorpe i ligacupen i oktober. Nylig ble han pågrepet på overfall i Manchester. Foto: AP/Jon Super
SKADEPLAGET: Michael Johnson (t.v) scoret mot Scunthorpe i ligacupen i oktober. Nylig ble han pågrepet på overfall i Manchester. Foto: AP/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Michael Johnson (22) er kneoperert og ferdig for sesongen. Nå har Manchester City-spilleren havnet i trøbbel på fritida.

Midtbanespilleren er blitt arrestert mistenkt for grovt overfall på en Manchester United-supporter, skriver Manchester Evening News.

Pågripelsen var en ren formalitet, og den tidligere U21-landslagsspilleren er løslatt mot kausjon fram til 18. mars. Selve episoden skjedde 6. desember, fire dager før Johnson skadet seg på trening.

Ifølge United-supporteren ble han nikket ned av Johnson, og sparket mens han lå nede. Det skjedde på en nattklubb i Manchester sentrum,

Overfallet skal ha skjedd etter at en gruppe United-fans begynte å synge United-sanger inne på nattklubben. Så gikk en av dem bort til Johnson.

Politiet bekrefter arrestasjonen, en talsmann sier United-supporteren hadde kutt i ansiktet da de ble tilkalt. Manchester-politiet varslet City om hendelsen, og Johnson ble avhørt i en politistasjon like ved hjemmebanen City of Manchester Stadium.

Johnson debuterte for City i 2006 og har spilt 37 kamper og scoret to mål.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer