City-spiller har svineinfluensa

Micah Richards sitter fast på Kypros.

GRISETAKLING? Manchester City-spiller Micah Richards feller Hamburgs Ivica Olic. Nå ligger Richards selv nede på hotelrommet i Kypros etter å ha pådratt seg H1N1-viruset.  Foto: Christian Charisius, Reuters/Scanpix
GRISETAKLING? Manchester City-spiller Micah Richards feller Hamburgs Ivica Olic. Nå ligger Richards selv nede på hotelrommet i Kypros etter å ha pådratt seg H1N1-viruset. Foto: Christian Charisius, Reuters/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Manchester City-spiller Micah Richards ligger på hotellet på Kypros, sjuk av H1N1-viruset - som først ble kjent som svineinfluensa.Han har fått beskjed om at han ikke kan reise tilbake til England før han er helt frisk.

- Først trodde jeg det var en skikkelig kraftig infeksjon i brystet eller kanskje alkoholforgiftning, sier Richards til The Sun ifølge Press Association.

- Kunne ikke røre megRichards, som reiste på ferie etter å ha vært med å spille England til finalen i U21-EM i Sverige, ble sengeliggende og måtte få hjelp til å få i seg væske.- Jeg følte meg så svak at jeg ikke kunne røre meg eller spise. Vennene mine måtte servere meg drikke i senga.

Så fikk han diagnosen som har begynt å skremme britene for alvor.

- Da jeg ble fortalt at jeg hadde svineinfluensa, begynte alle slags tanker å svirre rundt i hodet. Du ser jo på nyhetene at folk dør av det, sier Richards.

Forventer mobbingI går ble det rapportert om at 14 briter har dødd etter å ha vært smittet av H1N1. Men bare en av dem, en 66 år gammel mann, var uten andre sykdommer, og det er derfor uklart hvilken betydning svineinfluensaen har hatt for dødsfallene.Richards takker Manchester City for å ha vist forståelse og støtte, men frykter mobbing fra lagkameratene når han er tilbake på trening.- Jeg får nok høre det av gutta når jeg er tilbake - jeg regner med at alle sammen vil stille med munnbind på trening, sier Micah Richards.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer