Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- City-spiller stumpet sigar i øyet på lagkamerat

Det er julebordstid.

(Dagbladet.no): Manchester Citys julebord går rett til topps på lista over voldsomme fester i Premier League. Det skal faktisk litt til i disse tider.

Joey Barton (22) og juniorspiller James Tandy (18) spilte hovedrollene, på nattklubben Lucid i Manchester natt til i går.

Matcvinneren mot Bolton lørdag skal ha stumpet en sigar i øyet på Tandy, etter at junioren først prøvde å tenne på Bartons skjorte med en ligther, skriver The Sun.

Ifølge Daily Mirror stakk Barton den tente sigaren mot begge øynene, slik at Tandy fikk brennmerker og svidde øyenbryn.

Etter sigarstumpingen kastet Tandys kompiser seg over Barton, og smelte en flaske i hodet på ham. Overfor BBC bekrefter City bråket på klubbfesten.

- Vi kjenner til en liten episode mellom to av våre spillere søndag. Vi etterforsker saken internt. Vi tar oss av dette selv, sier en City-talsmann.

Trolig ender det med en bot på fire ukelønner for 22-årige Barton. Det betyr trekk i utbetalingene på omlag 1,2 mill. kroner.

Tandy og Barton var ikke de eneste i trøbbel på City-julebordet. I går ble det kjent at Nicolas Anelka fikk et slag mot seg av en supporter samme kveld.

Også andre klubber sliter med slagsmål og fyll på sine julefester. Mandag ble det meldt om champagneforbruk på 600 000 kr. og masseslagsmål hos Manchester United, mens Newcastle-gutta skal ha tatt den helt ut på hotell i London i helga.

Og det er fortsatt noen dager til julaften...

<B>TAKLER TØFT:</B> Joey Barton går hardt til verks på fest og på banen for Manchester City.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media