- City-spiss har signert for Chelsea

Domstol bestemmer overgangssum.

CHELSEA-KLAR: Daniel Sturridge skal være klar for Chelsea. 19-åringen står uten kontrakt etter sommeren. Foto: Paul Ellis / AFP.
CHELSEA-KLAR: Daniel Sturridge skal være klar for Chelsea. 19-åringen står uten kontrakt etter sommeren. Foto: Paul Ellis / AFP. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): Med en nyinnkjøpt Roque Santa Cruz, og en Carlos Tevez angivelig på vei, er City-sjef Mark Hughes nødt til å rydde i klubbens spissrekke.

Nå ser det ut til at talentfulle Daniel Sturridge er førstemann ut dørene, melder The Guardian.

19-åringens kontrakt går ut på slutten av sommeren. Spilleren er under 24, dermed må Manchester City kompenseres med en viss sum for spissen.

The Guardian mener å vite at Manchester City krever rundt 100 millioner kroner i kompensasjon. Chelsea vil ikke imidlertid ikke betale mer enn omlag 30 millioner kroner.

Dermed må en domstol avgjøre summen, skriver Guardian.

Mark Hughes har tidligere uttrykt at han helst ville beholde den talentfulle spissen, men 19-åringens lønnskrav skal ha vært uspiselig for klubben.

- Vi har tilbudt ham gode betingelser for en spiller på hans sted i karrieren, men det ble avslått for et par uker siden, har Hughes tidligere sagt uttalt BBC.

Samtidig har City kjøpt keeper Stuart Taylor fra Aston Villa, melder klubben på sine hjemmesider.

Innkjøpet av den tidligere Arsenal-keeperen tillater Mark Hughes å sende unge Joe Heart ut på lån, for å få førstelagserfaring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer