Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

City-stjerne trolig ute til november

Manchester Citys Kevin De Bruyne er trolig ute av spill i tre måneder etter kneskaden han pådro seg på trening denne uken.

IKKE OPERASJON: Kevin De Bruyne trenger ikke å operere, men er mest sannsynlig ute frem til november. Foto: David Klein/Sportimage via PA Images
IKKE OPERASJON: Kevin De Bruyne trenger ikke å operere, men er mest sannsynlig ute frem til november. Foto: David Klein/Sportimage via PA Images Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den belgiske landslagsspilleren ble byttet inn i søndagens 2-0-seier mot Arsenal i ligaåpningen. Onsdag pådro han seg korsbåndskade under trening med laget.

Klubben opplyser at det ikke er nødvendig med operasjon for midtbaneeleganten, men at de regner med at han er ute i rundt tre måneder.

27-åringen mistet 12 kamper for de lyseblå etter en skade i samme kne i 2016.

Med tre måneder på sidelinjen går De Bruyne går glipp av storkampene mot Liverpool (7. oktober), Tottenham (28. oktober) og trolig også Manchester United (11. november), i tillegg til åpningskampene i mesterligaen.

De Bruyne scoret 12 mål og sto for hele 21 assist sist sesong. I 2016 gikk City-spilleren glipp av hele 12 kamper etter å ha skadd kneet i en cupkamp mot Everton.