SNUR: Yaya Touré vil likevel prøve å samarbeide med Pep Guardiola. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES
NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE/RESTRICTED TO EDITORIAL USE
SNUR: Yaya Touré vil likevel prøve å samarbeide med Pep Guardiola. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE/RESTRICTED TO EDITORIAL USEVis mer

City-stjerne vil slutte fred med Guardiola: - Vi prøver å tilgi hverandre

Yaya Toure er lei av å være ute i kulden i Manchester City. Nå tar han grep for å blidgjøre manager Pep Guardiola.

Midtbaneveteranen fra Elfenbenskysten har ikke spilt en kamp for City siden mesterligakvalifiseringen mot Steaua Bucuresti i august, men skal nå være hissig på en retur til lagets startoppstilling.

Manager Guardiola insisterte i september på at Toure ikke ville spille flere kamper under hans ledelse etter at agent Dimitri Seluk beskyldte spanjolen for å ydmyke midtbanespilleren.

Nå skal Seluk og Toure være svært interesserte i å «slutte fred» med Guardiola, melder Daily Mail.

– Jeg har snakket med Yaya de siste dagene, og han har bedt meg om å slutte fred med Pep, sier Seluk til avisen.

– Jeg er enig med ham i at jeg må gjøre det som trengs for å bedre situasjonen, fordi Yaya og Manchester City har havnet i kryssilden, tilføyer han.

Agenten håper Guardiola nå vil begrave stridsøksen.

– Jeg tror ikke Pep noen gang kommer til å elske meg, men det viktigste er at vi prøver å tilgi hverandre og utvikler et nytt og bedre forhold, sier Seluk.

Allerede i april hevdet Seluk at Manchester Citys beslutning om å erstatte forrige sesongs manager Manuel Pellegrini med Guardiola var «en katastrofal tabbe».

(NTB)