City-stjerne ville kjøpe fem spillere til moderklubben

Men han hørte aldri noe fra ledelsen.

HVA MED EN TELEFON? Sergio Agüero skal ha tilbudt moderklubben å kjøpe fem spillere, uten at noen har kontakten ham i ettertid. Foto: AP Photo/Eduardo Di Baia/NTB Scanpix
HVA MED EN TELEFON? Sergio Agüero skal ha tilbudt moderklubben å kjøpe fem spillere, uten at noen har kontakten ham i ettertid. Foto: AP Photo/Eduardo Di Baia/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Independiente rykket ned til den nest øverste divisjonen i Argentina for første gang i klubbens 108-årige historie forrige sesong. Klubben startet også årets sesong med å tape på hjemmebane i serieåpningen.

Klubben sliter i tillegg økonomisk, og derfor ønsket Manchester City-spiller Sergio Agüero, med en fortid i klubben, å strekke ut en hjelpende hånd. Stjernespilleren skal ha tilbudt å kjøpe fem nye spillere, og i tillegg betale lønna deres.

I stedet for å få masse skryt for sin lidenskap for moderklubben fikk han aldri noe svar fra den argentinske klubben, skal vi tro argentinske medier. Faren Leonel Agüero skal ha avslørt dette, uttalelser som er gjengitt av Daily Mail.

- Sergio tilbød å kjøpe fem spillere og ta over lønningene deres. Vi spurte Carlos Squeco (assistenttrener Independiente) for en liste med spillere, men vi vet ingenting fordi ingen ringte oss tilbake. Squeo ringte ikke, og det gjorde heller ikke Brindisi (hovedtrener Miguel Angel), sier Leonel Agüero.

Han liker ikke måten sønnen blir behandlet på.

- Det er ikke noe lederskap. Jeg føler de har noe imot Sergio, sier faren.