City-stjernene gikk på ei blemme mot Crystal Palace: - Vi tapte på grunn av et offsidemål

Nede på fjerdeplass.

FRUSTRERTE STJERNER: Vincent Kompany og Joe Hart ville ha svar fra dommertrioen etter det de mente var et feilaktig mål fra Glenn Murray i den første omgangen. Foto: AP Photo/Tim Ireland
FRUSTRERTE STJERNER: Vincent Kompany og Joe Hart ville ha svar fra dommertrioen etter det de mente var et feilaktig mål fra Glenn Murray i den første omgangen. Foto: AP Photo/Tim Ireland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Crystal Palace-Manchester City 2-1 (1-0)

(Dagbladet): Etter tap mot både Burnley og Liverpool på de fire siste kampene, måtte Manchester City slå Crystal Palace for å holde på andreplassen.

Det ble langt vanskeligere enn gjestene håpet, og Crystal Palace tok seieren etter blant annet en kontroversiell scoring.

Crystal Palace oppretholdt trykket etter en corner. Midtstopper Scott Dann avsluttet alene mot Joe Hart, keeperen stoppet skuddet med en beinparade, men ballen gikk til Glenn Murray som enkelt satte den i et åpent mål.

Pellegrini fornøyd med spillet Det protesterte City-spillerne høylydt på da de mente det var offside både på Dann da han mottok ballen. De lyseblå omringet dommer Michael Oliver til ingen nytte.

- Vi spilte en veldig god kamp. Fra start til slutt skapte vi mange sjanser. Vi tapte på grunn av et mål som var tydelig offside, sier Manuel Pellegrini til Sky Sports etter kampen.

Vondt ble verre for gjestene da Jason Puncheon satte et frispark vakkert i mål et par minutter etter pause.

City ble snytt for straffespark etter drøyt 70 minutter da Murray stoppet et skudd fra Fernandinho med hånda.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.