Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

City-stopper:- Vi må spille like bra mot Swansea

Vil ta tilbake tabelltoppen.

LIKE BRA: Manchester Citys Eliaquim Mangala håper laget kan komme tilbake på vinnersporet mot Swansea lørdag. Foto: NTB Scanpix
LIKE BRA: Manchester Citys Eliaquim Mangala håper laget kan komme tilbake på vinnersporet mot Swansea lørdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Manchester Citys Eliaquim Mangala håper laget kan komme tilbake på vinnersporet mot Swansea lørdag. Stopperen har en god følelse etter seieren mot Mönchengladbach i mesterligaen.

City tapte 0-2 borte mot Stoke i forrige serierunde, men vant 4-2 mot tyske Borussia Mönchengladbach tirsdag. Midtstopper Mangala tror målene vil komme også mot Swansea.

- Swansea-kampen er en kamp vi må vinne. Vi ønsker å komme oss tilbake på tabelltoppen i Premier League så raskt som mulig, sier Mangala.

Han er glad for at selvtilliten fikk en «boost» tirsdag.

- Vi kan slå de fleste lag når vi spiller på vårt beste. Spiller vi så bra som vi gjorde på tirsdag, kan vi gjøre det veldig bra. Men vi er nødt til å spille bra i 90 minutter. Det holder ikke å prestere på topp i bare én omgang, poengterer franskmannen.

City møter et Swansea-lag i dårlig form. Waliserne sparket onsdag sin manager Garry Monk etter en rekke svake resultater.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media