Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

City trekker seg fra Sanchez-kjøp

Også Fabregas og Nasri figurerer på dagens ryktebørs.

INGEN CITY-OVERGANG: Manchester City sier de har trukket seg fra et kjøp av Alexis Sanchez. Udinese sier på sin side at de aldri har forhandlet med Premier League-klubben.Foto: SCANPIX/AP Photo/Roberto Candia
INGEN CITY-OVERGANG: Manchester City sier de har trukket seg fra et kjøp av Alexis Sanchez. Udinese sier på sin side at de aldri har forhandlet med Premier League-klubben.Foto: SCANPIX/AP Photo/Roberto Candia Vis mer

(Dagbladet): Alexis Sanchez har vært en gjenganger i ryktebørspalten, og i dag dukker sannelig chileneren opp igjen. Nå har nemlig en av beilerne, Manchester City, gitt opp jakten på 22-åringen.

- Jeg har snakket med Sanchez, og han var ikke fremmed for tanken å komme til City, men vi har trukket oss. Vi er ute av kampen om chilenerene etter at vi la inn vårt siste bud, sier manager Roberto Mancini til Sky Italia, ifølge BBC.

Italienerens versjon av en av sommerens lengstvarende overgangssagaer stemmer imidlertid dårlig overens med oppfatningen på styrerommet i Udine.

Gino Pozzo, sønnen til Udinese-eier Giampaolo Pozzo, understreker at Sanchez hele tida har foretrukket en overgang til Barcelona.

- Har City trukket seg fra kampen? Du får spørre dem. Vi har nemlig aldri gått i forhandlinger med City. Spillerens ønske er å gå til Barcelona, og forhandlingene er på glid. Vi vil finne en løsning i ro og fred. Vi skal snakke med Barcelona, så får vi se, sier Pozzo junior til Corriere dello Sport.

Stjerneduo på vei ut Barcelona er også involvert i en annen transaksjon som trekker ut i langdrag. Det går knapt en dag uten at Arsenal-kaptein Cesc Fabregas' navn settes i forbindelse med moderklubben, og onsdag 29. juni er intet unntak.

KAN MISTE STJERNEDUO: Selv om Barcelona har en overflod av sentrale midtbanespillere i ultraklassen, vil katalanerne hente hjem den «fortapte sønn» Cesc Fabregas (t.h.). Samir Nasri skal på sin side stå øverst på Manchester Uniteds ønskeliste. Ifølge The Mirror frykter Arsenal-ledelsen at duoen kommer til å forsvinne.Foto: SCANPIX/REUTERS/Dylan Martinez
KAN MISTE STJERNEDUO: Selv om Barcelona har en overflod av sentrale midtbanespillere i ultraklassen, vil katalanerne hente hjem den «fortapte sønn» Cesc Fabregas (t.h.). Samir Nasri skal på sin side stå øverst på Manchester Uniteds ønskeliste. Ifølge The Mirror frykter Arsenal-ledelsen at duoen kommer til å forsvinne.Foto: SCANPIX/REUTERS/Dylan Martinez Vis mer

Verdens beste klubblag har en overflod av sentrale midtbanespillere i ultraklassen, og man skulle tro at framtida uten Xavi skulle være sikret med U21-EM-stjerna Thiago Alcantra bankende stadig hardere på førstelagsdøra.

Det virker imidlertid som om Fabregas skal hentes hjem for enhver pris. Det vil si at budet nå er oppe i 34 millioner pund (cirka 295 millioner kroner), dersom det er hold i The Mirrors skriverier. Under fanen «Exclusive» - som i seg selv burde få varsellampene til å blinke - frykter Arsenal at den mangeårige dragkampen om 24-åringen nå er tapt.

Det er imidlertid ikke den eneste bekymringen Arsene Wenger har om dagen, melder samme avis i samme artikkel:

En troféhungrig Samir Nasri, som ville vært en naturlig arvtager for Fabregas, er stadig like motvillig til å sette seg ved forhandlingsbordet, og i kulissene lokker sir Alex Ferguson og Manchester United. Klare til å legge inn et bud på 20 millioner pund (cirka 175 millioner kroner) for en spiller med ett år igjen av sin nåværende avtale.

Det kan vise seg vanskelig å motstå for Arsenal-styret, som for alt i verden vil unngå å havne i samme tomhendte situasjon som da Mathieu Flamini gikk gratis til AC Milan sommeren 2008.

Cahill inn Men det kan også være spillere på vei inn portene på Emirates. Wenger leter stadig etter midtstopperalternativer, og Boltons Gary Cahill skal være førstevalget, melder Telegraph.

ØNSKET MED VIDERE: Chelsea ønsker å tilby Didier Drogba en kontraktsforlengelse.Foto: SCANPIX/AP Photo/Sang Tan
ØNSKET MED VIDERE: Chelsea ønsker å tilby Didier Drogba en kontraktsforlengelse.Foto: SCANPIX/AP Photo/Sang Tan Vis mer

25-åringen har en utkjøpsklausul på stive 17 millioner pund (cirka 147 millioner kroner), men Arsenal håper å presse prisen ned ved å sende enten Ignasi Miquel eller Henri Lansbury på utlån til Reebook Stadium, og kanskje også tilby uønskede Nicklas Bendtner.

Ved siden av Cahill, skal dessuten Lilles ivorianer Gervinho og Velez Sarsfields Ricardo Alvarez være godt på vei, så gjenstår det å se om de potensielle nyerverelsene er nok til å overtale Fabregas, Nasri og Gaël Clichy til å bli værende.

Arsenal skal også ha følere ute på Valencia-eleganten Juan Mata, som var en viktig bidragsyter til Spanias aldersbestemte EM-triumf nylig. Nå kan de få konkurranse fra erkerival Tottenham, melder den Madrid-baserte sportsavisa Marca.

Harry Redknapp skal etter sigende stå klar til å fylle ut en sjekk pålydende 30 millioner euro (cirka 235 millioner kroner) for å sikre seg 23-åringens tjenester.

Drogba-forlengelse Etter en Nord-London-tung innledning, flyttes fokus til Vest-London der Chelsea har fått hastverk med å prate med Didier Drogba etter at ivorianerens tidligere klubb Marseille gikk offentlig ut og erklærte sine intensjoner om å hente murbrekkerspissen tilbake til Sør-Frankrike.

På tross av at Chelsea stadig kobles til fremmadstormende ungkalver som Romelu Lukaku, Neymar og Sergio Agüero, samt André Villas-Boas-favoritten Radamel Falcao, vil man også forlenge kontrakten til Drogba med ytterligere ett år, skriver The Guardian.

Hazard-kupp Apropos Frankrike og Ligue 1, hvor det ikke mangler på penger for tida: Stinne av oljemillioner fra Qatar, kan Paris St. Germain være i ferd med å sikre seg en av de virkelige juvelene på det europeiske overgangsmarkedet.

TIL SUNDERLAND: Sunderland-manager Steve Bruce ser ut til å bruke en slump av pengene han fikk for Jordan Henderson til å hente ettertraktede Connor Wickham (t.v.) til Stadium of Light. Foto: SCANPIX/EPA/JONATHAN BRADY
TIL SUNDERLAND: Sunderland-manager Steve Bruce ser ut til å bruke en slump av pengene han fikk for Jordan Henderson til å hente ettertraktede Connor Wickham (t.v.) til Stadium of Light. Foto: SCANPIX/EPA/JONATHAN BRADY Vis mer

Ifølge l'Equipe kan storheter som Milan, Inter, Barcelona, Manchester United, Arsenal, Liverpool og Tottenham alle se langt etter mannen som ble kåret til årets spiller i Frankrike forrige sesong, Eden Hazard.

Belgieren skal ha fortalt venner og familie at han ønsker å forlate seriemester Lille til fordel for den nyrike hovedstadsklubben på tross av at PSG ikke kan lokke med Champions League-spill til høsten. 

Bruce på handletur Sunderland har også mye penger på bok etter storsalg av Darren Bent i januar og Jordan Henderson nå i juni. Steve Bruce er nå i ferd med å bruke en god slump av inntektene på Ipswich-unggutten Connor Wickham og Birmingham-toppscorer Craig Gardner, melder nyhetsbyrået PA.

18 år gamle Wickham, som scoret ni mål i The Championship forrige sesong, har blant annet blitt koblet til Liverpool, men ser nå ut til å ende opp på Stadium of Light etter at Ipswich aksepterte Sunderlands bud på cirka åtte millioner pund.

Zoltan Gera var ett av mange navn på oversikten over spillere frigitt av sine respektive arbeidsgivere i Premier League. Nå kan ungareren ende opp hos sin tidligere klubb, West Bromwich, som nå ledes av mannen som i sin tid hentet ham til Fulham, Roy Hodgson, melder PA.

32-åringen tilbrakte fire år på The Hawthorns før ferden gikk videre til Craven Cottage i 2008. Nå venter Hodgson på svar fra Gera, som også skal ha et tilbud fra en ikke navngitt italiensk klubb.

BLIR I FRANKRIKE: Ifølge l'Equipe blir Lilles beligske juvel Eden Hazard å finne i Ligue 1 også neste sesong, men i PSG-drakt.Foto: SCANPIX/AP Photo/Bob Edme
BLIR I FRANKRIKE: Ifølge l'Equipe blir Lilles beligske juvel Eden Hazard å finne i Ligue 1 også neste sesong, men i PSG-drakt.Foto: SCANPIX/AP Photo/Bob Edme Vis mer
ØNSKET AV GAMLESJEFEN I GAMLEKLUBBEN: Klubbløse Zoltan Gera er sterkt ønsket i West Bromwich av mannen som hentet ham til Fulham, Roy Hodgson.Foto: SCANPIX/REUTERS/Ina Fassbender
ØNSKET AV GAMLESJEFEN I GAMLEKLUBBEN: Klubbløse Zoltan Gera er sterkt ønsket i West Bromwich av mannen som hentet ham til Fulham, Roy Hodgson.Foto: SCANPIX/REUTERS/Ina Fassbender Vis mer