NOEN PUND LETTERE: Kolo Toure aksepterer straffen klubben har bestemt seg for etter at han avla positiv dopingprøve.Foto: SCANPIX/AP/Jon Super
NOEN PUND LETTERE: Kolo Toure aksepterer straffen klubben har bestemt seg for etter at han avla positiv dopingprøve.Foto: SCANPIX/AP/Jon SuperVis mer

City trekker Touré seks ukers lønn etter slanketabben

Stopperen aksepterer dopingstraffen.

Forsvarsspilleren Kolo Touré har akseptert at Manchester City trekker seks ukers lønn etter at han avga en positiv dopingprøve.

Touré, som er også er landslagsspiller for Elfenbenskysten, var tilbake på banen i september etter å ha sonet en utestengelse på seks måneder. Han testet positivt etter å ha spist en slankepille som ikke var egnet til å øke ytelsen hans på banen.

- Etter grundige undersøkelser og behandling av denne saken i vår disiplinærkomité er konklusjonen at Kolo Toure skal trekkes i lønn, tilsvarende seks ukentlige utbetalinger. Årsaken er den positive dopingprøven han avla tidligere i år, som ene og alene er hans egen skyld, heter det i en uttalelse fra klubben.

- Kolo aksepterer denne straffen, og både han og klubben er enige om å sette en strek over dette og fokusere på framtiden, skriver klubbledelsen videre.

(NTB)