- City trenger Rooney selv uten skadefryden

Sjekk hvilke klubber United-spissen kan ende i.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Alex Fergusons pressekonferanse om Wayne Rooneys framtid slo ned som en bombe i fotballverdenen i ettermiddag.

Da alle forventet et klassisk «dette ordner seg»-type foredrag fra Ferguson, bekreftet i stedet skotten det Manchester United-fansen i det lengste hadde håpet var ondsinnet tabloid-sludder: Wayne Rooney vil forlate Old Trafford.

Med bare 18 måneder igjen av kontrakten er Rooney nå en vare med fallende pris.

Oddsen for at spissen forsvinner ved første overgangsmulighet i januar styrtet etter Fergusons pressekonferanse - og nå går selvfølgelig spekulasjonene om hvor 24-åringen kan havne på høygir.

De som mener noe om sånt ser ut til å ha pekt ut seks mulige kandidater, som både har råd, lyst og overtalelsesevne til å friste en spiller av Rooneys kaliber:

Manchester City Det kan virke utenkelig for mange, men oddsen for at erkerival Manchester City vil prøve å lokke Wayne Rooney til Eastlands med sine millioner har sunket i takt med de siste dagenes avsløringer.

- Selv uten å regne med den ondskapsfulle gleden det vil gi dem å hente et så stort symbol fra Old Trafford, har City et reelt behov for en førsteklasses spiss som kan ta litt av presset fra Carlos Tevez, skriver Guardian i sin oversikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer