Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

City trolig snytt for straffespark mot Everton

Sterling felt helt på tampen av kampen.

BLE FELT: John Stones taklet Raheem Sterling helt på tampen av kampen, men Manchester City fikk ikke straffespark. Foto: Scanpix
BLE FELT: John Stones taklet Raheem Sterling helt på tampen av kampen, men Manchester City fikk ikke straffespark. Foto: Scanpix Vis mer

Manchester City klarte bare 0-0 hjemme mot Everton, men det var nok til å beholde 3.-plassen i Premier League.

City er fortsatt tre poeng bak serieleder Arsenal etter som London-klubben spilte 3-3 borte mot Liverpool. Leicester slo Tottenham 1-0 borte og har samme poengsum, men dårligere målforskjell enn Arsenal.

Det var to angrepsvillige lag som møttes i Manchester, og det var hjemmelaget som var det beste laget. Banens beste spiller var Evertons keeper Tim Howard. Howard var spesielt god etter pause, da han stoppet en rekke sjanser fra hjemmelaget.

Helt på tampen ble Raheem Sterling felt av en Everton-forsvarer innenfor 16-meteren, og City-spillerne ropte på straffespark, men dommeren vinket spillet videre. Reprisene viste at de lyseblå trolig ble snytt for et forsøk fra ellevemeteren.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media