- City var så gode at jeg ville bare skru av tv-en

Paul Scholes tror de kan vinne Champions League også.

SKREMT AV NIVÅET: Manchester United-mannen Paul Scholes er mer enn bare litt imponert over hva de får til hos byrival City. Nå tror han de blå kan vinne Champions League, selv om han fortsatt holder Chelsea som favoritt til å vinne Premier League.Foto: AFP / ANDREW YATES / NTB Scanpix
SKREMT AV NIVÅET: Manchester United-mannen Paul Scholes er mer enn bare litt imponert over hva de får til hos byrival City. Nå tror han de blå kan vinne Champions League, selv om han fortsatt holder Chelsea som favoritt til å vinne Premier League.Foto: AFP / ANDREW YATES / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I ettermiddag trekkes Champions League-gruppene, og i forkant av det får klubben uventet skryt fra en av deres tidlgiere erkerivaler.

Manchester United-legenden Paul Scholes skryter uhemmet av City-laget i sin spalte i den engelske avisa The Independent. Årets City-utgave, skriver Scholes, er så bred og god at de er i stand til å vinne Champions League.

Og det var mandsgens kamp mot Liverpool som fikk ham til å innse det. Etter kampen City vant 3-1 var det gjengs enighet om at det ikke var så stor avstand mellom forrige sesongs ligamester og toer.

Scholes er ikke enig i det.

- Jeg er en United-mann, og som et resultat av det var det stunder under kampen mandag kveld City var så gode at jeg bare ville skru av tv-en. Jeg kjenner igjen et veldig godt lag når jeg ser et, skriver Scholes, før han går gjennom bredden og kvaliteten i troppen.

Den er enorm, påpeker han i en sjelden hyllest av byrivalen.

- Kanskje det mest fryktinngytende aspektet ved det hele var da Jovetic scoret sitt andre, og kameraet panorerte over mot benken. Reservene som satt i bildet var Sergio Agüero, Fernandinho og Jesus Navas. Det minnet meg på hvilken utrolig stall Manuel Pellegrini har til disposisjon. Det er 22 virkelig toppklassespillere i klubben som kan konkurrere med de beste i Europa, skriver han.