City varsler flere sommerkjøp

- Vil forsterke alle lagdeler.

SER FORTSATT: Mark Hughes, her poserende med tre av sine nyervervelser, varsler at City fortsatt ser etter forsterkninger. I alle områder av laget. Foto: Karim Sahib / AFP.
SER FORTSATT: Mark Hughes, her poserende med tre av sine nyervervelser, varsler at City fortsatt ser etter forsterkninger. I alle områder av laget. Foto: Karim Sahib / AFP.Vis mer

(Dagbladet.no): Manchester City har brukt rundt 850 millioner kroner på Gareth Barry, Roque Santa Cruz, Carloz Tevez og Emmanuel Adebayor i sommer.

Det betyr ikke at den nyrike klubben er ferdig med sommerhandelen, melder BBC.

Nå vil Mark Hughes først og fremst styrke de defensive områdene i laget.  City-sjefen innrømmer at klubben ikke har gitt opp Chelsea-stopper John Terry.

- Han er åpenbart en spiller av et kaliber vi trenger hvis vi skal utvikle oss, og kjempe på øverste nivå, sier City-manageren til BBC.

- Vi har investert i angrepsdelen av stallen, kjøpt kvalitet til midtbanen, og nå må vi adressere det defensive, sier Hughes.

Om Carlo Ancelotti er sikker på at Terry blir værende i London, er ikke lagkamerat Frank Lampard like sikker.

- Jeg kjenner John. Jeg vet at han vil tenke på hva som er rett å gjøre som spiller, i det lange løp, for karrieren hans. Ingen burde tvile på at John Terry vil være suksessfull.

- Jeg vet ikke hva han kommer til å gjøre, sier Lampard, ifølge The Times.

Mark Hughes bekrefter samtidig at et bud på Joleon Lescott har blitt avvist av Everton.

Selv om jakten på defensive forsterkninger er det primære, avviser ikke City-sjefen at spillere i andre posisjoner er på vei inn.

- Vi er fortsatt i markedet etter spillere, og ser etter å forsterke alle lagdeler.

Slik han har gjort det før, gjentok Hughes budskapet om at City-revolusjonen vil ta tid. Resultatene kommer ikke over natta, advarer manageren.

- Vi kan ikke komme med høytflyvende uttalelser, som å sette en tidsramme for hva vil vil oppnå. Det er vanskelig å spå, men det vi kan si er at vi vil prøve å konkurrere i toppen av Premer League - og mer til, sier han.

FORTSATT ØNSKET: Mark Hughes har ikke gitt opp John Terry. Lagkamerat Frank Lampard er usikker på hvor Chelsea-kapteinen befinner seg neste sesong. Foto: Alexander Nemenov / AFP.
FORTSATT ØNSKET: Mark Hughes har ikke gitt opp John Terry. Lagkamerat Frank Lampard er usikker på hvor Chelsea-kapteinen befinner seg neste sesong. Foto: Alexander Nemenov / AFP. Vis mer