Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- City vil aldri bli større enn United

Men David Beckham mener gamleklubben må passe seg.

MØTER CITY: LA Galaxy-spiller David Beckham skal møte Manchester City i treningskamp søndag. Nå benytter han muligheten til å erte City-fansen. Foto: REUTERS/Alex Gallardo
MØTER CITY: LA Galaxy-spiller David Beckham skal møte Manchester City i treningskamp søndag. Nå benytter han muligheten til å erte City-fansen. Foto: REUTERS/Alex Gallardo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Søndag spiller David Beckham og LA Galaxy treningskamp mot Manchester City.

Premier League-laget er på treningsleir i USA, og spiller sin siste treningskamp på amerikansk jord denne sommeren.

For tidligere Manchester United-spiller David Beckham, blir det ekstra spesielt å møte sin tidligere erkerival. Nå kommer han med et stikk til City-fansen.

- De henter gode spillere, og har mektige menn som styrer klubben. Likevel vil City aldri bli større enn Manchester United, sier David Beckham i et intervju med Sky Sports.

Trussel Bechham tror likevel City blir en utfordrer til tittelen da Premier League sparkes i gang i august.

- City vil være en trussel, men forskjellen er at United har en historie og har vunnet medaljer de siste 20 åra, sier Beckham.

- Jeg er United-fan og vil alltid at United er størst. For meg vil det alltid kun være ett lag i Manchester, legger han til.

- Tevez blir et savn Spekulasjonene rundt Carlos Tevez fortsetter etter at Corinthians og City ikke ble enige om overgangen.

I dag melder Daily Mirror at den brasilianske klubben vil legge inn nytt bud på spissen.

Beckham tror det er synd for City at stjernespilleren forsvinner.

- Jeg er sikker på at det er skuffende for City-fansen, men de har jo muligheten til å hente inn nye klassespillere. Tevez hadde en veldig god sesong i fjor, sier Beckham.

KLAR TIL KAMP: David Beckham møtte Real Madrid forrige helg. Til helgen møter han sin gamle erkerival Manchester City. Foto: AP Photo/Bret Hartman
KLAR TIL KAMP: David Beckham møtte Real Madrid forrige helg. Til helgen møter han sin gamle erkerival Manchester City. Foto: AP Photo/Bret Hartman Vis mer