Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

City vil ikke la Robinho spille landskamp

Tatt ut i Brasil-troppen.

SKADD SIDEN SEPTEMBER: Robinho pådro seg et tretthetsbrudd sist han var på samling med Brasil. Foto: AFP/Martin Elliot
SKADD SIDEN SEPTEMBER: Robinho pådro seg et tretthetsbrudd sist han var på samling med Brasil. Foto: AFP/Martin Elliot Vis mer

|||

Robinho er på vei tilbake fra skade, men Manchester City-manager Mark Hughes mener stjernespissen ikke bør spille landskamp for Brasil i neste uke.

Robinho har gått glipp av Citys ti siste kamper på grunn av et tretthetsbrudd i ankelen. Han er likevel tatt ut i Brasil-troppen til landskampen mot England i Doha 14. november.

City skal på treningsleir til Abu Dhabi i neste uke, og Hughes kommer til å sende Robinho videre til Brasil-samlingen i Qatar for å vise landslagets støtteapparat at han ikke er kampklar.

- Når de får sett ham, kommer de til å forstå at han ikke er klar til å spille landskamp. Han har vært ute i seks-sju uker, og han trenger minst to uker med full trening. Vi forsøker å kontakte Brasils medisinske støtteapparat for å gjøre dem klar over statusen hans. Vi har forståelse for at de vil at deres eget støtteapparat skal se på ham, så vi vil ordne det, sier Hughes ifølge The Guardian.

Brasil møter England i Doha 14. november.

(NTB-AFP)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media