Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Citys snuoperasjon kan bli helt avgjørende

Agüero scoret på overtid mot Nordtveits menn.

 AVGJORDE:  Sergio Agüero ble matchvinner på tampen. Foto:
AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
AVGJORDE: Sergio Agüero ble matchvinner på tampen. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Borussia Mönchengladbach - Manchester City 1-2 (0-0)

Manchester City lå under mot Borussia Mönchengladbach, men snudde til en svært viktig seier. Sergio Agüero avgjorde med et sent straffespark.

Den argentinske superspissen ble matchvinner fra ellevemetersmerket etter at han selv ble felt da klokka viste 89 minutter.

- Det var en rar kamp. Begge lag skapte begge lag veldig mange sjanser. Vi forsvarte oss heller ikke godt. Etter 1-1 var vi bedre, men de var også veldig gode, sa City-sjef Manuel Pellegrini i et intervju vist på Viasat 4.

Hart reddet straffe Fra før hadde Lars Stindl gitt hjemmelaget ledelsen i annen omgang, men midtstopper Nicolás Otamendi fikk bortelaget med i kampen igjen noen minutter senere.

Manager Pellegrini må også sende en stor takk til keeper Joe Hart som storspilte mellom stengene. Seieren sender City à poeng med Sevilla, som tapte 0-2 borte for gruppeleder Juventus.

Mönchengladbach ligger sist uten poeng. Håvard Nordtveit fikk de siste minuttene på banen, og var innpå da poenget glapp for hjemmelaget.

Straffebom Førsteomgangen var målløs, men det var ikke i mangel av sjanser. Begge lagene hadde store muligheter til å score, men spesielt City-keeper Hart vartet opp med flere gode redninger.

Landslagskeeperen stoppet Raffaels svake straffespark etter 18 minutter, og hindret også mål ved to andre anledninger før pause.

City hadde også sine sjanser, men engelskmennene var heldige som gikk til pause uten å slippe inn.

Kort tid ut i annen omgang viste Hart seg fram igjen med en glimrende redning fra Raffael, og etter 54 minutter fikk hjemmelaget endelig uttelling.

Julian Korb ble spilt fri på høyrekanten, og hans presise innlegg fant Stindl. Spissen bredsidet ballen i nærmeste hjørnet bak en utspilt Hart.

Dommertabbe Etter målet satte City inn et voldsomt press, og ti minutter etter målet kom utligningen.

En corner ble satt i mål av Martín Demichelis, men av en eller annen grunn klarte verken dommeren på femmeteren eller linjemannen klarte å se at ballen var klart inne. Rettferdigheten ble oppfylt sekunder senere da Otamendi fulgte opp med å score via en motspiller.

Mot slutten handlet alt om City. Til slutt måtte hjemmelaget kapitulere, og det var ikke ufortjent da Agüero satte inn vinnermålet fra ellevemetersmerket.

- Vi dominerte og hadde masse sjanser. Med litt flaks vant vi. Det har vi ikke hatt i kampene vi har tapt denne sesongen, sa Pellegrini.

I Torino fortsatte Juventus den gode trenden i mesterligaen da de slo Sevilla 2-0 etter scoringer av Alvaro Morata og Simone Zaza.

Den italienske klubben har full pott etter to kamper.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!