Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League

Citys stjerneskudd kan være ferdigspilt for sesongen

Manchester Citys tenåringshit Gabriel Jesus (19) er ute av spill i opptil tre måneder, bekrefter manager Pep Guardiola.


SKADET: Her feirer Gabriel Jesus scoring mot Swansea. Det er en god stund til den skadde spissen kan feire scoring igjen. Foto: Reuters / Andrew Yates Livepic 
SKADET: Her feirer Gabriel Jesus scoring mot Swansea. Det er en god stund til den skadde spissen kan feire scoring igjen. Foto: Reuters / Andrew Yates Livepic  Vis mer

Det betyr at brasilianeren i verste fall ikke er tilbake i Premier League før neste sesong.

Jesus brakk et bein i fotbladet da han hinket av banen etter et snaut kvarter i Citys 2-0-seier borte mot Bournemouth mandag.

– Han er tilbake når han er helt bra igjen. Jeg vet ikke om det skjer mot slutten av sesongen eller først neste sesong. Restitusjonstiden er et sted mellom to og tre måneder, opplyste Guardiola under fredagens pressekonferanse.

19-åringen ble en del av Manchester City-stallen i januar. Han hadde en forrykkende start med tre mål på sine fem første kamper for de lyseblå.

Unggutten holdt Sergio Agüero på benken, men nå ligget det an til at argentineren får tilbake plassen som midtspiss i Gabriel Jesus' skadefravær.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling