Citys superspiss kan bli klar på rekordtid

- Alle lag trenger en spiller som Agüero.

KAN SPILLE MOT NEWCASTLE: Sergio Agüero kan rekke serieåpningen.  AFP PHOTO/ANDREW YATES
KAN SPILLE MOT NEWCASTLE: Sergio Agüero kan rekke serieåpningen. AFP PHOTO/ANDREW YATESVis mer

City-manager Manuel Pellegrini sa forrige uke at stjernespissen Sergio Agüero ikke var aktuell til serieåpningen mot Newcastle. Nå har han ombestemt seg.

Manchester City var i feriemodus da laget tapte 0-3 mot Arsenal i Community Shield forrige søndag.

Foran oppgjøret mot «The Gunners» sa Pellegrini at Agüero ville trenge to til tre uker før han var kampklar. Argentineren returnerte fra ferie først like før kampen mot Arsenal. Lørdag var det derimot andre toner fra den chilenske manageren før serieåpningen mot Newcastle.

- Vi ser på søndag. Jeg tror alle lag alltid trenger en spiller som Sergio Agüero, sa Pellegrini til Manchester Evening News.

- Vanskelig kamp Også forrige sesong begynte City og Newcastle Premier League-sesongen mot hverandre. Den gang vant de lyseblå 4-0 på eget gress. Pellegrini tror det blir tøffere denne gangen.

- Det er en vanskelig kamp fordi det alltid er tøft å spille mot Newcastle. Vi vant der (St. James' Park) i fjor, men det var ikke enkelt. Vi håper å gjøre det samme i år, sa Pellegrini.

Han kommer til å kjøre sin egen spillestil i serieåpningen. 60-åringen vil ikke tenke på hva Newcastle skal gjøre for å stoppe City.

- Vi skal prøve å gjøre vårt beste, og vi håper å vinne tre poeng. Jeg kan ikke fortelle hva Newcastle kommer til å gjøre, men jeg håper de vil prøve å vinne.

Flere tilbake for City Mot Arsenal forrige helg manglet spillere som Joe Hart, Vincent Kompany, Bacary Sagna, Fernandinho og Frank Lampard. Alle er tilgjengelig og klare til åpningskampen.

Newcastles største sommersignering, Siem de Jong, sliter med skade og kan ikke spille mot City.

Også midtbaneterrieren Cheick Tioté er skadd og må stå over kampen, mens spissen Papiss Cisse og Davide Santon nylig har startet å trene etter skadeavbrekk. De er ikke aktuelle til hjemmemøtet med City.

(NTB)