Champions League-finalen: Tottenham - Liverpool

CL-protest: Til finalen i vrakgods

Kjører til Madrid i bil verdt 500 kroner.

PÅ BILLIGSALG: Simon Wilson vil ikke la seg utnytte av grådige hoteller og flyselskap. Foto: PRIVAT / Simon Wilson
PÅ BILLIGSALG: Simon Wilson vil ikke la seg utnytte av grådige hoteller og flyselskap. Foto: PRIVAT / Simon Wilson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Tottenham-Liverpool TV 2 kl. 21.00

Det er forventet 80 000 engelske fotballsupportere til Madrid i helga. Anledningen er selvfølgelig Champions League-finalen, hvor to av landets gigantklubber, Liverpool og Tottenham, møtes til en helengelsk finale.

Wanda Metropolitano, arenaen for lørdagens kamp, tar derimot langt ifra 80 000, og det bare rundt 32 000 av de tilreisende som faktisk har billett til kampen. Supportere uten billett skal ha tilbud over 60 000 kroner på svartebørsen - over 100 ganger mer enn hva de egentlig blir solgt for, skriver Sky.

På gangen er med andre ord enorm, noe hoteller og flyselskap har visst å benytte seg av.

Skyhøye priser

Flere av hotellkjedene har triplet summen for en natt i den spanske hovedstaden, og noen av hotellene i sentrum av Madrid skal kreve hele 50 000 kroner for en natt, ifølge den spanske avisa Expansion. Selv énstjernershotell skal ta opp mot 4000 kroner.

Noen supportere har ingen grenser for hva de vil betale når favorittlaget når en Champions League-finale. Det vet også flyselskapene å benytte seg av. Etter det ble klart hvem finalemotstanderne ble, skrudde EasyJet opp prisene fra 2500 kroner til 10 000 kroner fra Liverpool til Madrid. Selskapet fikk mye kritikk, men brydde seg ikke nevneverdig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer