Claus båret av banen

Claus Lundekvam undersøkes i kveld og kan miste playoffkampen lørdag.

Siste: Landslagslege Thor Einar Andersen sier til NTB i kveld at Lundekvam har pådratt seg et lett overtråkk. - Det er ikke brudd eller skade på leddbånd, og vi har kontroll på skaden. Vi er optimister med tanke på kampen, sier legen.

 • Semb før de siste skadene: Mer alvorlig enn jeg trodde

  LA MANGA (Dagbladet.no): Det nærmer seg skadekrise for det norske landslaget på treningsleir tre dager før bortekampen i Valencia.

  Sistemann på skadelista er Claus Lundekvam, som ikke klarte å komme seg av banen ved egen maskin mot slutten av treninga i kveld.

  - Det så ut som han tråkket over da da han landet etter en duell med Håvard Flo, sier Semb-assistent Harald Aabrekk til Dagbladet.no.

  Lundekvam ble i hvert fall liggende på sidelinja etter uhellet.I flere minutter ble ankelen behandlet med is av landslagslege Thor Einar Andersen. Før 30-åringen brukte legen og fysioterapeuten som krykker ut til en ventende bil.

  - Det kan være forebyggende at de gjorde det. Vi tar ingen sjanser, sier Aabrekk.

  Et overtråkk kan bety alt fra to dager med smerter til flere uker på sidelinja. Er et leddbånd røket er det adios til Spania-matchene.

  Landslagslege Andersen ville ikke uttale seg om Lundekvams skade før stopperens ankel er grundig undersøkt. Det kan bety røntgen eller MR-undersøkelse for å fastslå skadeomfanget.

  - Thor Einar vil ikke si noe før han har sett på Claus. Han kan ikke gi noen svar nå, sier pressetalsmann Lars Otto Bjørnland.

  Landslagsledelsen er i hvert fall bekymret for Southampton-stopperen.

  - Vi vil ha med de beste, selvsagt, sier Aabrekk.

  At kaptein Henning Berg ruslet av treningsfeltet før slutt skal være udramatisk, og dessuten ikke uvanlig, for veteranen. Også han forlot stedet med en ispose på foten.

  Fra før er André Bergdølmo ytterst tvilsom til kamp lørdag med et vondt kne. Han sto over sin andre trening på rad i dag.

  Bedre ser det ut for Martin Andresen, Frode Olsen og Frode Johnsen. Alle deltok for fullt i kveld.

  - Det gikk bra med alle de som ikke var med i går, sier Bjørnland.

<B>SKADD 1:</B> Claus Lundekvam.
SKADD 2:</B> Henning Berg som får hjelp med ispose av landslagets fysioterapeut Roar Robinson