Claus takker rekesmørbrødene

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Claus Lundekvam lurer på om det ikke var lunsjen i dag som gjorde at han scoret Norges 1000. mål.

Southampton-stopperen sto inne i 5-meteren da Henning Berg nikket John Arne Riises corner inn. Ballen tok en stuss på magen til Lundekvam før den gikk over streken til 1-0.

- Jeg stikker ut magen. Det var nok majonesen og rekene jeg hadde til lunsj som gjorde utslaget, ler Claus.

Lundekvam bekrefter at han aldri har scoret et eneste ligamål i løpet av seks år i Southampton. Og dette var hans første scoring på 15 landskamper.

- Jeg er glad for at jeg scoret mål. At det var det 1000. var kjempekjekt. Jeg visste ikke om at det kunen bli det før kampen, sier Claus.

- Det var deilig nå får vi håpe det blir fler.

I morgen flyr Lundekvam tilbake til hverdagen i Southampton. Med seg har han ros fra både medspillere og landlagssjef Nils Johan Semb.

- Jeg har en god følelse etter en veldig positiv tid her.

29-åringen tør likevel ikke å si at han nå er etablert på landslaget. For Ronny Johnsen lurer i bakgrunnen med en gang han er frisk igjen.

- Det er mange gode spillere. Jeg har fått sjansen og gjort det OK, sier Claus som ikke tør love Semb flere landslagsmål om han får fortsette i midtforsvaret.

- Det ble seks år før målet kom, jeg er nok ingen goalgetter.

CLAUS i 1000 Hans første landslagsmål var Norges 1000.