TIL MANCHESTER: Etter åtte år i Arsenal flytter Gaël Clichy nå til Manchester City. Franskmannen skrev i dag under en fireårskontrakt. Foto: Glyn Kirk, AFP/Scanpix
TIL MANCHESTER: Etter åtte år i Arsenal flytter Gaël Clichy nå til Manchester City. Franskmannen skrev i dag under en fireårskontrakt. Foto: Glyn Kirk, AFP/ScanpixVis mer

Clichy klar for fire år i City

- Jeg er veldig glad for å komme til en så stor klubb.

Manchester City sikret seg den franske venstrebacken Gaël Clichy fra Arsenal.

Ifølge britiske medier skal avtalen være verdt rundt 60 millioner kroner. 25-årige Clichy signerte en fireårsavtale med de lyseblå fra Manchester etter å ha vært igjennom en legesjekk i dag.

- Jeg er veldig glad for å komme til en så stor klubb. Jeg håper jeg kan være et tilskudd til kvaliteten vi allerede har her. Vi har en fantastisk spillerstall som jeg tror vil fortsette å bli bedre, sier Clichy til Manchester Citys nettsider.

- Jeg gleder meg til å komme i gang og jeg tror alt er mulig for dette laget, legger backen til.

Clichy har spilt åtte år i Arsenal og spilte 265 kamper for klubben fra Nord-London etter ankomsten fra Cannes i Frankrike i 2003. Han har spilt ti landskamper for Frankrike og var en del av «Invincibles», Arsenal-mannskapet som spilte hele 2004/2004-sesongen uten å tape i den engelske eliteserien.

Nå skal Clichy kjempe om venstrebackplassen mot serberen Aleksandar Kolarov. Sistnevnte ble hentet til City of Manchester Stadium for over 160 millioner kroner i fjor.

(NTB)