Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Clichy klar for fire år i City

- Jeg er veldig glad for å komme til en så stor klubb.

TIL MANCHESTER: Etter åtte år i Arsenal flytter Gaël Clichy nå til Manchester City. Franskmannen skrev i dag under en fireårskontrakt. Foto: Glyn Kirk, AFP/Scanpix
TIL MANCHESTER: Etter åtte år i Arsenal flytter Gaël Clichy nå til Manchester City. Franskmannen skrev i dag under en fireårskontrakt. Foto: Glyn Kirk, AFP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester City sikret seg den franske venstrebacken Gaël Clichy fra Arsenal.

Ifølge britiske medier skal avtalen være verdt rundt 60 millioner kroner. 25-årige Clichy signerte en fireårsavtale med de lyseblå fra Manchester etter å ha vært igjennom en legesjekk i dag.

- Jeg er veldig glad for å komme til en så stor klubb. Jeg håper jeg kan være et tilskudd til kvaliteten vi allerede har her. Vi har en fantastisk spillerstall som jeg tror vil fortsette å bli bedre, sier Clichy til Manchester Citys nettsider.

- Jeg gleder meg til å komme i gang og jeg tror alt er mulig for dette laget, legger backen til.

Clichy har spilt åtte år i Arsenal og spilte 265 kamper for klubben fra Nord-London etter ankomsten fra Cannes i Frankrike i 2003. Han har spilt ti landskamper for Frankrike og var en del av «Invincibles», Arsenal-mannskapet som spilte hele 2004/2004-sesongen uten å tape i den engelske eliteserien.

Nå skal Clichy kjempe om venstrebackplassen mot serberen Aleksandar Kolarov. Sistnevnte ble hentet til City of Manchester Stadium for over 160 millioner kroner i fjor.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!