Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Clijsters banket Venus

Fullstendig overlegen i Miami-finale.

PÅ FULL FART MOT TOPPEN: Tidligere verdensener Kim Clijsters er på full fart oppover rankinglistene igjen etter comebacket. Lørdag var hun Venus Williams fullstendig overlegen i finalen i turneringen i Miami.Foto: SCANPIX/REUTERS/Andrew Innerarity
PÅ FULL FART MOT TOPPEN: Tidligere verdensener Kim Clijsters er på full fart oppover rankinglistene igjen etter comebacket. Lørdag var hun Venus Williams fullstendig overlegen i finalen i turneringen i Miami.Foto: SCANPIX/REUTERS/Andrew Innerarity Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Kim Clijsters var fullstendig overlegen og nærmest feide verdensfemmer Venus Williams av banen i finalen av mastersturneringen i Miami lørdag.

Belgiske Clijsters brukte bare en snau time på å sende den amerikanske servekanonen av banen med et ydmykende tap. Etter 58 minutter sto det 6-2, 6-1 i favør Clijsters, som dermed kunne innkassere en solid førstepremie i en turnering som til sammen har 4,5 millioner dollar i premiepotten.

Belgieren toppet kvinnenes tennisranking både i august 2003 og januar 2006, men er for tiden nede som nummer 16 i verden. Sommeren 2007 la hun opp tenniskarrieren for å stifte familie.

Med datteren Jada på tribunen gjorde hun to år senere et nærmest sensasjonelt godt comeback som ble kronet med hennes annen Grand Slam tittel og seier i 2009-utgaven av US Open.

Etter et skuffende Australian Open tidligere i år ser det nå ut til at Clijsters igjen er i ferd med å finne storformen. Hun har kanskje startet ferden opp mot toppen av rankinglistene igjen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!