Clijsters og Hingis videre i Australian Open

Men Clijsters ble nær felt av TV-titting.

Tennisstjernene Kim Clijsters og Martina Hingis tok seg lett videre til tredje runde i Grand Slam-turneringen Australian Open torsdag.

Clijsters slet med å komme i gang, men våknet etter hvert og vant til slutt med solide 6-3, 6-0 over japanske Akiko Morigami.

Den belgiske jenta sa hun var trøtt i begynnelsen av kampen etter å ha fulgt med på mennenes siste kamp på fjernsyn kvelden før.

- Kanskje la jeg meg litt for sent, men det var en god dag i dag. Jeg vant og gjør det bra, og jeg er glad for å være tilbake på banen igjen. Jeg vant i to ganske lette sett, så jeg klager ikke, sa Clijsters.

Tidligere verdensener Martina Hingis hadde heller ikke særlig problemer med å ta seg videre til neste runde. Russiske Alla Kudrjavtseva ble slått 6-2, 6-2 av sveitseren.

(NTB)

VIDERE: Tennisesset Martina Hingis slo seg lett videre til tredje runde av Australian Open. Det samme gjorde Kim Clijsters. Foto: EUGENE HOSHIKO/AP/SCANPIX
VIDERE: Tennisesset Martina Hingis slo seg lett videre til tredje runde av Australian Open. Det samme gjorde Kim Clijsters. Foto: EUGENE HOSHIKO/AP/SCANPIX Vis mer
SÅ PÅ GUTTA: Kim Clijsters virket sliten i starten av sin kamp. Etterpå spekulerte hun i om det kunne skyldes at hun satt oppe og så på guttas tennis kvelden før.