Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Clint Dempsey vil bort fra Fulham

- Trist og nesten pinlig, sier Jol.

VIL BORT: Clint Dempsey er ifølge Fulham-manager Martin Jol fast bestemt på å forlate klubben. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB Scanpix
VIL BORT: Clint Dempsey er ifølge Fulham-manager Martin Jol fast bestemt på å forlate klubben. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB Scanpix Vis mer

Amerikanske Clint Dempsey er ifølge Fulham-manager Martin Jol fast bestemt på å forlate klubben.

- Trist og nesten pinlig, sier Jol om situasjonen.

Dempsey scoret hele 17 mål for Fulham forrige sesong. 29-åringen kan spille både offensivt i midtbaneleddet og som spiss. Nå ønsker han å komme seg til en klubb der han får spille i mesterligaen.

- Clint Dempsey vil bort. Han ønsker ikke å binde seg til klubben, mens jeg gjerne vil beholde ham her. Det er umulig etter ettersom han vil vekk, sa Martin Jol på en pressekonferanse i forkant av Fulhams seriepremiere hjemme mot Norwich.

- Han har fortalt meg at han ønsker seg til en mesterligaklubb. Han sa det i fjor, i sommer, og han har sagt det igjen. Vi må bare vente og se hva som skjer, men dette er en trist situasjon for oss, og er nesten pinlig, tilføyde Fulhams nederlandske manager.

- Vi har en sterk styreformann, og hvis vi får riktig pris for Clint selger vi ham. Hvis ikke blir han her. Vi lar ikke Clint Dempsey gå billig, det er helt sikkert.

USAs landslagssjef Jürgen Klinsmann sa i mai at han håpet Dempsey skiftet til en klubb som spiller i mesterligaen etter sin fine fjorårssesong.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media