MELDT KLAR AV KOMPISEN: Sebastian Coates' overgang til Liverpool har latt vente på seg ettersom uruguayaneren trenger arbeidstillatelse til England, men nå er han meldt klar av landsmann og kompis Luis Suarez. Foto: SCANPIX/AP Photo/Tim Hales
MELDT KLAR AV KOMPISEN: Sebastian Coates' overgang til Liverpool har latt vente på seg ettersom uruguayaneren trenger arbeidstillatelse til England, men nå er han meldt klar av landsmann og kompis Luis Suarez. Foto: SCANPIX/AP Photo/Tim HalesVis mer

Coates inn - Poulsen ut

Utskiftninger i Liverpool mot overgangsvinduets slutt.

(Dagbladet): I fotballen vil det alltid være noen som kommer og alltid noen som går, og klubbskiftene blir hyppigere jo nærmere man kommer tidspunktet da overgangsvinduet smeller igjen.

Liverpool har allerede hentet Jordan Henderson, Stewart Downing, Charlie Adam, Alexander Doni og José Enrique i løpet av sommeren. Nå er også den ventede overgangen for den høyreiste uruguayanske 20-åringen Sebastián Coates i boks.

Det meldte landsmannen Luis Suarez på sin Twitter-konto tidligere i kveld.

- Jeg ønsker Coates velkommen. Lagkamerat på det uruguayanske landslaget, venn og en strålende spiller som akkurat har skrevet under for Liverpool! Velkommen! skrev Suarez.

Meldingen ble seinere slettet - sannsynligvis fordi det ikke forelå noen offisiell bekreftelse fra Liverpool på det tidspunktet.

FANT KJØPER: Christian Poulsen har ikke akkurat hatt stor tillit hos Liverpool-manager Kenny Dalglish, og har lenge vært på vei bort fra Anfield, men først på overgangsvinduets nest siste dag fant man en kjøper til den danske floppen.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ ANDREW YATES
FANT KJØPER: Christian Poulsen har ikke akkurat hatt stor tillit hos Liverpool-manager Kenny Dalglish, og har lenge vært på vei bort fra Anfield, men først på overgangsvinduets nest siste dag fant man en kjøper til den danske floppen.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ ANDREW YATES Vis mer

Den kom imidlertid like før midnatt norsk tid, noe som betyr at 70-millionersovergangen fra Montevideo-klubben Nacional er sluttført. Coates var forøvrig på tribunen da Liverpool slo Bolton 3-1 på Anfield lørdag kveld.

Til Frankrike Det Liverpool imidlertid bekrefter fra offisielt hold tirsdag kveld, er at klubben er enig med det franske toppserielaget Evian om en overgang for den utskjelte dansken Christian Poulsen.

- Vi er blitt enige med Evian Thonon Gaillard om salg av Christian Poulsen. Den franske klubben har fått tillatelse til å forhandle med ham om personlig kontrakt, melder liverpoolfc.tv.

Poulsen ble hentet til Liverpool fra Juventus av daværende manager Roy Hodgson i fjor sommer. Under Kenny Dalglish har dansken vært helt ute i kulden, og ble nylig vraket også vraket av Danmarks landslagssjef Morten Olsen.