Cocozza avgjorde mot gamleklubben

Vålerenga slo Frisk.

Cato Cocozza senket gamleklubben da han lirket inn 5-3-målet som sikret Vålerenga-seier over Frisk-Asker torsdag.

En hyggelig sponsor sørget for gratis inngang for alle som var kledd i grønt, publikumsrekord (3012) og topp hockeystemning i Askerhallen. Og lagene takket for oppmøtet ved å levere en fartsfylt og tett match.

Vålerengas Cato Cocozza syntes tydeligvis det var ekstra moro å være tilbake på gamle trakter. Han satte nemlig inn den avgjørende 5-3-scoringen i tomt bur et snaut minutt før full tid. Ikke helt ufortjent, mente Frisk-trener Sune Bergmann.

- I dag var de helt enkelt bedre enn oss. Vi er avhengig av at alle er med, og det var de ikke i dag, sa svensken til SportN.

- En sterk seier. Vi har stor respekt for Frisk fordi vi har gått på et par blemmer her tidligere, sa VIFs backveteranen Lars Erik Lund som noterte seg for et mål og en assist.
Spartas tiende strake
Sparta tok sin tiende strake seier da Lillehammer ble slått 5-2 foran 2040 tilskuere i Sparta Amfi. René Bøe scoret to mål for sarpingene, som ligger fire poeng etter VIF i kampen om seriegullet. Sist gang Sparta tapte var mot nettopp Lillehammer. 11. oktober ble det 0-2 tap i Kristins Hall.

Storhamar sakker akterut etter 2-4-tap i Stavanger. Brendan Brooks scoret to mål og serverte på ett for sidissene som sørget for at det er 13 poeng opp til VIF på tabelltopp for Hamar-laget.

Furuset lå under 0-2 etter to perioder hjemme mot Stjernen, men i løpet av kampens seks siste minutter scoret Oslo-laget fire mål og vant til slutt 4-2.

Trondheim tok sin første seier på åtte kamper da Comet ble beseiret på straffer i Leangenhallen. Andrew Bergen ble matchvinner for jumbolaget.

(NTB)

TAKK FOR SIST: Cato Cocozza scoret mot gamleklubben Frisk-Asker. Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIX
TAKK FOR SIST: Cato Cocozza scoret mot gamleklubben Frisk-Asker. Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIX Vis mer