Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Coentrão til Real Madrid for 230 millioner

Benfica bekrefter.

LOVENDE: Fabio Coentrao diskuterer personlige betingelser med Real Madrid. I bakgrunnen er forøvrig en potensiell kommende lagkamerat i så fall: Cristiano Ronaldo.Foto: SCANPIX/REUTERS/Jose Manuel Ribeiro
LOVENDE: Fabio Coentrao diskuterer personlige betingelser med Real Madrid. I bakgrunnen er forøvrig en potensiell kommende lagkamerat i så fall: Cristiano Ronaldo.Foto: SCANPIX/REUTERS/Jose Manuel Ribeiro Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Real Madrid punger ut 30 millioner euro (230 mill. norske kroner) for å hente Portugals venstreback Fábio Coentrão til Spania.

Det bekreftet portugiserens klubb Benfica tirsdag. Coentrão møtte ikke til Benficas treningsleir i Sveits, men fløy i stedet til Madrid for å snakke med Real denne uken.

Det eneste som mangler for at handelen skal gå i orden er at venstrebacken godtar de personlige betingelsene og består den medisinske testen.

23-åringen hadde kontrakt med Benfica til 2016 og er regnet som en av Europas mest lovende backer. Dermed tjener klubben gode penger på å slippe ham til Real Madrid.

Han markerte seg internasjonalt for Portugal under fotball-VM i fjor. Siden det har Coentrão levert varene i stor stil på Benficas venstreside.

(NTB)