Premier League:

Cohen (20) fikk sparken på bilfabrikken. Dagen etter ringte Arsenal

Hentes fra nivå sju til Premier League.

TIL ARSENAL: 20-åringen Cohen Bramall er klar for Arsenal og hentes fra nivå sju i England. Cohen fikk sparken på en bilfabrikk. Dagen etter ble han proff. Foto: Arsenal
TIL ARSENAL: 20-åringen Cohen Bramall er klar for Arsenal og hentes fra nivå sju i England. Cohen fikk sparken på en bilfabrikk. Dagen etter ble han proff. Foto: Arsenal Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Dagen etter at Cohen Bramall fikk sparken på bilfabrikken ringte Arsenal. Tirsdag signerte 20-åringen fra nivå sju i engelsk fotball for Arsène Wengers menn.

- Utrolig. Det er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg kan ikke tro at jeg er her, sa Bramall til Arsenals hjemmeside tirsdag.

Venstrebacken, som tidligere har mislyktes med å overbevise Crystal Palace og Sheffield Wednesday om å få prøvespille med dem, rapporteres å ha kostet Arsenal 40.000 pund. Han kommer fra Hednesford Town på nivå sju i engelsk fotball.

- Jeg spilte en kamp mot Birmingham på mandag, så fikk jeg sparken fra Bentley Motors på tirsdag, før Arsenal kom inn i bildet på onsdag, forklarte 20-åringen.

- Jeg tok sjansen med begge hender. Jeg kjørte ned på onsdag og trente med førstelaget de to neste dagene. Så tilbød de meg en kontrakt, fortsatte han.

Arsène Wenger sa forrige uke at unggutten minnet ham om Ashley Cole.

- Han er en ung, lovende venstreback som mangler erfaring på toppnivå, men har fantastiske ingredienser. Han har enorm fart, en god venstrefot og en vilje til å gjøre det bra. Han er et godt prospekt, sa Wenger til klubbens hjemmeside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer