- Cole bedre enn Messi

Det mener Gerrard.

TRIKSER MED GOLFBALL: Joe Cole har vist fram balltriks som gjør at Steven Gerrard spår en årets spiller-tittel på 28-åringen som kom gratis fra Chelsea. Foto: AP/Tim Hales
TRIKSER MED GOLFBALL: Joe Cole har vist fram balltriks som gjør at Steven Gerrard spår en årets spiller-tittel på 28-åringen som kom gratis fra Chelsea. Foto: AP/Tim Hales Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Seriestarten er tiden for optimisme.

I Liverpol ser ting mer rosenrødt ut enn på lenge, med ny manager i Roy Hodgson og nye eiere i kikkerten.

På toppen mener kaptein Steven Gerrard at klubben i Joe Cole har hentet en spiller som overgår Lionel Messi - Barcelona-stjernen som ofte kåres til «verdens beste».

30-årige Gerrard kommer med hyllesten av den tidligere Chelsea-teknikeren overfor Match of the Day-magasinet, og uttalelsene er gjengitt på Liverpools hjemmeside.

- Messi kan gjøre forbløffende ting. Men alt han kan gjøre kan Joe også gjøre, om ikke bedre, sier Gerrard.

Cole var i VM for England sammen med Gerrard, men det er inntrykket på Liverpool-øktene som har gjort størst inntrykk på kapteinen.

- Han har sjokkert oss på trening ved å gjøre fotballtriks med en golfball, ting som vanlige spillere ikke engang klarer med en fotball. Jeg tror Joe kan bli årets spiller denne sesongen, sier Gerrard.

Han forteller igjen at Hodgsons planer for klubben har imponert. Derfor tenker ingen mer på vårens 7. plass.

- Dette er en ny tid, vi må glemme alt det skrekkelige som skjedde forrige sesong. Vi må få klubben tilbake der den hører hjemme, som er minst i Champions League.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer