NY NYMMER 10: Joe Cole fikk et takk for kampen av Roy Hodgson etter Europa League-kvaliken mot FK Rabotnicki i forrige uke. Foto: AP/Tim Hales
NY NYMMER 10: Joe Cole fikk et takk for kampen av Roy Hodgson etter Europa League-kvaliken mot FK Rabotnicki i forrige uke. Foto: AP/Tim HalesVis mer

Cole brenner etter å vinne med Liverpool

Har kikket på gamle Anfield-bilder.

|||Joe Cole brenner etter å vise at hans nye klubb Liverpool kan vinne noe stort igjen, for selv har han vært på vinnersporet lenge.

Siden Steven Gerrard løftet FA Cup-pokalen over hodet i 2006, har Joe Cole vunnet seriemesterskapet i England en gang, han har vært med på to triumfer i FA-cupen og en i Liga-cupen med sin forrige klubb Chelsea.

For Liverpool har det ikke blitt noen store triumfer etter FA Cup-seieren i 2006, da West Ham ble slått på straffesparkkonkurranse.

Nå vil Cole som er fast på midtbanen på det engelske landslaget, vise at Liverpool er et vinnerlag, og ikke et lag som kun er opptatt av å samle på minner om tidligere triumfer. Han vil rett og slett at hans nye klubb skal begynne å skinne igjen.

Etter sju år i Chelsea er Cole fortsatt sulten som fotballspiller, og han er heltent på å vise hva han kan under manager Roy Hodgson på Anfield.

- Jeg ser på alle bildene som henger på denne tradisjonsrike banen. Det er ingen tvil om at jeg vil se mer til dette, og jeg vil være med på bildene selv, sier Cole.

- Jeg rett og slett brenner etter å gjøre det godt i min nye klubb, og jeg er sikker på at Liverpool kommer til å lykkes mye bedre i år enn i fjor, for spillerne vil noe, og det er mange gode spillere her, mener Joe Cole.

(NTB-AFP)

INSPIRERES: Cole har studert Liverpools historie. Foto: AFP/PAUL ELLIS
INSPIRERES: Cole har studert Liverpools historie. Foto: AFP/PAUL ELLIS Vis mer