Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cole fikk 817 000 kroner i bot for twittermelding

Brukte et kjønnsord for å beskrive Det engelske fotballforbundet (FA).

FORBANNA: Ashley Cole lot følelsene ta overhånd da FA kom med en uttalelse etter rasismedommen mot John Terry.. Foto: Darren Staples/REUTERS/NTB scanpix
FORBANNA: Ashley Cole lot følelsene ta overhånd da FA kom med en uttalelse etter rasismedommen mot John Terry.. Foto: Darren Staples/REUTERS/NTB scanpix Vis mer

«Chelsea-spiller Ashley Cole har fått en bot på 90.000 pund (ca. 817.000 kroner) etter å ha innrømmet å ha brukt et upassende ord i en twittermelding, som kan sette sporten i vanry», skriver FA i en pressemelding. Det var i forbindelse med en mening om rasismesaken mellom John Terry og Anton Ferdinand at Cole lot kommentaren falle.

FA skriver også at Cole, samtidig med boten han fikk, er blitt advart mot lignende kommentarer i framtiden.

Da Cole skrev sin twittermelding var han ikke nådig i sin karakteristikk av folkene i FA-styret. Han var imidlertid raskt med å stryke kommentaren, og han ba også om unnskyldning, men det var ikke nok til å unngå en disiplinærsak.

(NTB)