Cole glad han slipper Mourinho-stilen

Chelsea er 180 min. fra ligacupfinalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• 1. semifinale i ligacupen direkte kl. 20.45: Chelsea - Everton

(Dagbladet.no): Didier Drogba ryktes bort fra Chelsea på grunn av Jose Mourinhos bitre avskjed. Frank Lampard, Michael Essien, Florent Malouda og Ricardo Carvalho ønsket alle å følge portugiseren ut døra på Stamford Bridge.

Lik filosofi

Slik er det ikke med England-ving Joe Cole, han er veldig fornøyed med Avram Grant som manager. Så er han også blitt bankers på vingen under israeleren.

Og han foretrekker Grants taktikk framfor Mourinhos.

- Den ligger tettere opp mot min egen filosofi om hvordan du spiller fotball. Engelske spillere får beskjed om å spille forsiktig. Vi blir foret opp slik, vi skal ikke ta sjanser, sier Cole til Daily Telegraph.

Kantspilleren mener han får ta flere sjanser i nye Chelsea og er forbløffet over hvor bra laget er blitt under Grant. Siden Mourinho dro har laget vunnet 17 av 24 kamper.

- Det var turbulent i sesongstarten, så kom Avram inn og roet ned tingene. Han har forandret ting sakte. Nå har vi kontakt med toppen, og vi er med i alle cupene. Gutta har blitt glad i ham, og vi blir bedre for hver dag. Vi prøver å omfavne den nye taktikken og stilen manageren ønser seg, sier Cole.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer