Cole indikerer Arsenal-exit

Ashley Cole gir sterke indikasjoner på at hans Arsenal-karriere er over.

Den engelske landslagsspilleren fikk 1,2 millioner kroner i bot etter å ha vært i samtaler med Chelsea i januar, og nå anser han seg ferdig i Arsenal.

– Jeg føler at alt har tatt slutt, sier han til Evening Standard.

– Forrådt

Backen sier at det verken er Chelseas eller hans egen skyld at han nå forlater Highbury.

– Dette er nå en ødelagt bro som ikke er mulig å reparere. Jeg gir (viseformann) David Dein skylda for å prøve å presse meg ut av klubben jeg elsker. Han ga meg ingen støtte, og behandlet meg som en unge. Jeg er overbevist om at styret ikke vil ha meg, og de vil ikke at jeg skal spille for mitt elskede Arsenal mer, sier Cole, som ikke gir seg med det.

– Jeg føler meg forrådt, forvirret og veldig sviket. Det er ingen overdrivelse å si at de har knust hjertet mitt, sier han.

Sveket av Wenger

Til New of the World sier han at han føler seg sviket av manager Arsene Wenger.

– Jeg hadde ønsket meg mer støtte fra Arsene. Han burde ha vært på min side, og jeg ble oppskaket over hva han uttalte til avisene.

Til tross for at han var i samtaler med London-rival Chelsea, er det ifølge Cole uaktuelt å spille for noen som møter Arsenal.

– Jeg kommer ikke til å signere for noen eliteserieklubber fordi jeg ikke kan se meg selv spille mot Arsenal. Jeg vil kun spille i Europa, hevder han.

(ANB)

VEKK FRA ARSENAL? Ashley Cole er ikke fornøyd med Arsenals innsats i høringen mot spilleren.