USIKKER FRAMTID I CHELSEA? Ifølte britiske aviser fristes Chelsea-eier Roman Abramovtisj av tanken på å selge Ashley Cole. Foto: AP/Sang Tan
USIKKER FRAMTID I CHELSEA? Ifølte britiske aviser fristes Chelsea-eier Roman Abramovtisj av tanken på å selge Ashley Cole. Foto: AP/Sang TanVis mer

Cole kan få rekordbot av Chelsea

Mistenkes for løgn, skriver avis.

||| (Dagbladet): Først var det John Terry som skapte overskrifter som ikke hadde noe med fotball å gjøre.

Så dunket britiske aviser til med en rekke pikante avsløringer om Ashley Cole, venstrebacken som er gift med popstjerna Cheryl Cole.

I forrige uke fikk Chelsea-spillerne streng beskjed om å ikke sverte klubbens omdømme, men i går dukket det opp nye skandalebeskyldninger mot Cole i søndagsavisene.

Det liker Chelsea dårlig, ifølge The Times føler klubben at 29-åringen ikke har vært ærlig mot dem.

Den britiske avisa skriver i dag at representanter for klubben kan ha blitt lurt til å dekke over Coles affære med ei amerikansk jente på klubbens USA-turné i fjor sommer. Cole skal ha fått råd fra Chelseas PR-avdeling om hvordan han skulle holde utroskapsryktene borte fra avisene, etter å ha benektet påstandene blankt.

Denne uka skal Cole forklare seg for Chelsea-direktør Ron Gourlay, Roman Abramovitsj' mann i Chelsea, og resultatet kan bli en en bot på omlag fire millioner kroner. I så fall er det ny rekordnotering for bøtelegging av en Premier League-spiller.

Ifølge The Times har Cole allerede fått ei bot på to millioner kroner, for avispåstander om at han har invitert med seg en Liverpool-sekretær på spillerhotellet foran to bortekamper forrige sesong.

En talsmann for Chelsea opplyser at klubben ikke vil offentliggjøre om klubbens spillere bøtelegges.

- Dette er en privatsak for Ashley Cole. Hvis det dreier seg om noe som skal ha skjedd mens oppholdt seg med Chelsea, så er det en klubbsak som blir behandlet internt i klubben.

Også Daily Mail forteller at Cole er i unåde hos Chelsea. Avisa skriver at venstrebacken i verste fall kan bli gjort tilgjengelig for salg.