KONFRONTERTE SUPPORTER: Benni McCarthy forteller at han så episoden der Carlton Cole (t.h) mistet besinnelsen med en fan. Foto: AFP/IAN KINGTON
KONFRONTERTE SUPPORTER: Benni McCarthy forteller at han så episoden der Carlton Cole (t.h) mistet besinnelsen med en fan. Foto: AFP/IAN KINGTONVis mer

Cole måtte dras vekk av politi

Kranglet med fan etter tap.

||| (Dagbladet): West Ham - Wolves 1-3.

Etter bortelagets tredje mål begynte Hammers-fansen å forlate Upton Park i går kveld.

Men noen ble til kampslutt, og det runget «dere er ikke drakta verdig» og «vi vil ha pengene tilbake» fra publikum i Øst-London.

Enkelte fans gikk enda lengre. Etter kampslutt ble West Ham-spiss Carlton Cole stående og krangle med en supporter på vei inn i spillertunnelen, skriver britiske aviser i dag.

Diskusjonen ble til slutt så amper at Cole måtte dras vekk fra supporteren av politi, sikkerhetsvakter og lagkamerater. Spisskollega Benni McCarthy så Cole prate med supporteren, og trodde først det var en England-angriperen kjente godt.

- Til slutt så jeg at andre spillere måtte gå ut og dra ham vekk. Kanskje det som skjedde i dag gikk hardt innpå ham, og at han reagerte på feil måte, sier McCarthy.

Tapet i går var West Hams femte strake og Gianfranco Zolas mannskap har nå bare tre poeng ned til streken.

Zola så ikke Coles klammeri med supporteren, men syntes skjellsordene til spillerne fra tribunen var urettferdige.

- Hvis fansen vil plage noen, så må de plage meg. Jeg har ansvaret. Hvis de vil rope ut noe, så får de rope om meg. De må la spillerne være, fordi de er West Ham-spillere som gjør sitt beste for West Ham, sier Zola.

Den vesle italieneren sitter utrygt i managerstolen, og allerede er Mark Hughes, Slaven Bilic og Steve McClaren lansert som mulige erstattere av britisk presse.

- Jeg bryr meg bare om laget, så jeg må sørge for at de reagerer riktig på dette. Jeg har en lang natt foran meg til tenking, sa Zola seint i går kveld.

TAR SKYLDA: Gianfranco Zola ber West Ham-supporterne krangle med ham, ikke spillerne. Foto: AP/Kirsty Wigglesworth
TAR SKYLDA: Gianfranco Zola ber West Ham-supporterne krangle med ham, ikke spillerne. Foto: AP/Kirsty Wigglesworth Vis mer